perjantai 31. joulukuuta 2010

Riemukasta uutta vuotta 2011!


 Venytä, venytä, jousta, jousta. Kyykkyyn mene ja yritä nousta. Heiluta peppua ja nosta jalkaa. Siitä se uusi vuosi alkaa!

Riemukasta uutta vuotta näin toivottavat:
Raichu, Aslan, Polgara ja henkilökunta!

Vielä on muutama tunti eli keskiyöhön asti aikaa osallistua hiirien arvontaan jättämällä merkkinsä tämän kirjoituksen kommentteihin!Loppuun vielä video tältä päivältä. Video on pitkä enkä jaksanut pätkiä sitä, mutta kannattaa hypätä suoraan kohtaan 1:22 niin tietää miksi tosissani ihmettelen välillä kuinka meidän pojilla on vielä korvat tallella. Pentuaikoina Polgara osasi pestä vastapalveluksena takaisin vain mussuttamalla noin toisten korvia.. Myös videon lopussa Polgaraa lapsettaa ;)

7 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Heh! Huippu tuo video. Ja hyvää Uutta vuotta sinnekin! Meillä siskopuoli jättää yleensä koko muiden pesemisen väliin ja keskittyy pelkkään nauttimiseen. Lipaisee se välillä pari lipaisua fedjan naamaan ihan muodon vuoksi....

Jenni kirjoitti...

Mun kone ei suostu näyttämään videota... :(

Joka tapauksessa iloista ja onnellista uutta vuotta koko klaanille!

sitruuna kirjoitti...

Riemukasta uutta vuotta koko klaanille!

Villikissa kirjoitti...

Ihana korvapesu!

Hauskaa alkanutta vuotta teille!

luolaleijona kirjoitti...

Polgarallakin taitaa joku mammahormon aloitella hyrräämistä, on nimittäin harvinaista että se pesee noin paljon takaisin :D Nexumainen "kaksi lipaisua ja peseppä sinä taas minua" on paljon tyypillisempää Polgaralta.

Satu kirjoitti...

Polgaran emoliini Lara on meidän superpesuri ;) Välillä Dinan ja Maijan ilmeet ovat aika kärsiviä kun Lara antaumuksella pesee niitä.

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Aika hurjan näköistä tuo Polgaran peseminen, ihmeen maltillisesti pojat sen sallivat. Meillä purraan norskeja tassuista, joskin ne ilmaisevat hyvin selvästi, milloin on menty liian pitkälle... Hyvää uutta vuotta näin jälkikäteen :)