sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Sata, sata ropisee!

Aika tyytyväinen ilme =)

Joulu tuli ja meni ja vietettiin rauhallisesti pelaillen ja leikkien. Jouluvalotkin syttyivät juuri parhaiksi ennen joulua, ja loistavat iloisesti Polgaran vatsassa! Eli täällä odotetaan pieniä Skazkivauvoja syntyväksi helmikuussa, nyt vain aletaan kasvattelemaan masua ja toivotaan että tiineysaika menee hyvin ja aikoinaan maailmaan tupsahtaa terveitä ja hyvinvoivia pentuja.

 Yritys kuvata jouluvaloja.. Aslanin sylissä keikistelevästä kissasta huolimatta helpommin sanottu kuin tehty, sillä karvan seasta ei ihan niin helposti näe nisiä vaikka ne tuntuvatkin hyvin ja hämärä keltainen lamppu leikkaa kuvasta punaisuuden pois.

Tämä onkin sitten tasan 100. blogipäivitys täällä bloggerin puolella. Sen lisäksi Wordpressistä löytyy 70 päivitystä sekä kotisivuilta kuulumisia -osioista laskin yhteensä 51 merkintää.

"Luolaleijonan klaani" lähti vuonna 2008 siitä, että halusin ensinnäkin seurata poikien kehitystä (kasvua, hampaiden vaihtumisia, sairasteluja, virstanpylväitä kuten kaapinpäällisten valloituksia jne) kootusti ja ajattelin kissojen omien nettisivujen olevan siihen hyvä alusta. Lisäksi annoin nettisivujen osoitteen poikien kasvattajalle, Aslanin kasvukodille sekä muutamalle omalle tutulle ja perheenjäsenelle, jotta pääsivät halutessaan katsomaan poikien kuulumisia. Melko pian "kuulumisia" -osio kävi kuitenkin ahtaaksi päivityksiä ajatellen ja formaatti oli hankala, kun kaikki kirjoitukset jäivät yhdeksi sekavaksi pötköksi. Blogin perustin jo hieman yleisempiä kuulumisia sekä poikien yhteisiä juttuja varten. Blogin perustamiseen vaikutti myös löytämäni kissakuvahaaste, johon halusin kokeilla osallistua. Ensimmäisen blogikirjoituksen ensimmäinen kommentti taisikin olla nykyisen L³-tyttötrion emännältä: "Mulle on myös tulossa pian kissanpentu joten odotan innolla ja jännityksellä yhtäaikaa. Mitkä osat irtaimistosta pitää siirtää jemmakaappiin ja miten tytöt (Lulu ja Lea) ottavat tulokkaan." -L-L- Monelle blogitutulle onkin tässä kahden vuoden aikana tullut se maaginen kolmas kissa, tai toinen, tai ensimmäinen. Blogin kautta onkin ollut aivan mahtavaa seurata näiden omien karvaisten kehityksen ja toilailujen, sopeutumisten, hankalien hetkien ja niiden voittamisien lisäksi myös kymmenien ellei satojen muiden kissojen edesottamuksia sekä tutustua uusiin kissoihin ja kissaihmisiin.

 Meidän pojat jouluelokuvia katsomassa <3

Blogi lähti siis käyntiin poikien kehityksen seuraamisesta. Myöhemmin, varsinkin vuonna 2010, tämä tavoite on jäänyt syrjään ja kiireiden keskellä blogiin on tullut päivitettyä lähinnä sellaisia yleisiä kuulumisia. Onkin tullut aika miettiä vuoteen 2011 siirryttäessä, kuinka blogia voisi uudistaa - kirjoitellaanko vielä yleisiä kuulumisia, pieniä hassuja sattumuksia kuten vaikka tämä, kirjoitellaanko sekalaisessa järjestyksessä mitä ehditään vai onko jo koittanut aika lopettaa, sillä tiheää ja säännöllistä päivitystahtia en voi seuraavanakaan vuonna luvata. Kevättalvi tulee joka tapauksessa toivottavasti painottumaan vauvauutisten päivitykseen, mutta sen lisäksi, minua kiinnostaa tietää millaisia juttuja blogin lukijat tykkäävät seurata ja mitä voisi uudistaa. Kotisivujenkin uudistusehdotuksia saa mielellään antaa jos joku on niitä lukenut.

Jätä mielipiteesi kommenttilaatikkoon. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan sadannen bloggerpäivityksen ja uuden vuoden kunniaksi pieni palkinto. Palkintona on kuvassa näkyvät kolme hiirtä joita askartelin joulun elokuvia katsellessa. Arvonta-aikaa on vuoden vaihtumiseen, eli 31.12. klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan 1.1. ja voittajasta ilmoitellaan täällä viikonlopun aikana, joten jätä joko linkillinen nimimerkki, blogilinkki, sähköposti tai muu vastaava jonka perusteella voittajan osoitetta voi kysellä hiirten postittamista varten!

3kpl pumpulitäytteistä villalankaista hiirtä. Eivät mitään kaunottaria..

..mutta toimivat! Hiiriä riitti omallekin klaanille ja Aslan varsinkin tykkäsi.. Näin riehui Aslan muun klaanin katsellessa Narnian tarinoita.

Ps. Kommenttilootaan saa hihkaista vaikkapa vain "hep" jos haluaa vain osallistua hiirten arvontaan! :)

23 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Polgaralle tsemppiä odotukseen! :) Tykkään lukea teidän kuulumisia ja katsella kissakuvia. Hyvää uutta vuotta toivottaen osallistutaan arvontaan! :) Sirpa kera Kollon

Pirjo kirjoitti...

Onnittelut jouluvaloista ja 100. postauksesta!

Kun itämaiset ja simskut ovat niin lähellä sydäntä, että on mukava vain lukea, mitä teille kuuluu. Ja kuvat, juu, aivan ihania kuvia otat! Kuvien vuoksi tulen myös.

Mukana ollaan eli hih!

Elina V. kirjoitti...

Tätä kautta on ihana lukea teidän kuulumisia. Sitä kun ei aina tule soiteltua, vaikka kiinnostaakin tietää mitä muille kuuluu. Bloggerin kautta olen itse kokenut, että uutiset tavoittavat hyvin juuri ne kissaihmiset. Eivät ainakaan minun kaikki FB-kaverini jaksaisi lukea niin yksityiskohtaisia selostuksia, kuin mitä tänne syntyy ;)

Ana kirjoitti...

ETTE MUUTEN AINAKAAN LOPETA! Nyt kun vavvojakin on tulossa! Voi Polgara, kyl siellä massussa ainakin yksi jouluvalo erottuu kuvassakin :-)

Hieno blogi. Älkää ottako suorituspaineita, mut lopettaa ei saa.

Villasukka kirjoitti...

Älä lopeta! Kirjoita kun ehdit ja siitä mistä mieli tekee (näin olen päättänyt tehdä itsekin). Kissakuulumisia on aina kiva lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Samoissa aatteissa olen kuin edellisetkin. :) Missään nimessä ei saa lopettaa ihastuttavaa blogia ja jatka samaan malliin "turhanpäiväistenkin" kuulumisten kirjoittamista. Niitä on aina yhtä mukava lukea. :)

ella kirjoitti...

Ah, netin katkeaminen strategisella hetkellä kadotti rakentavan kommenttini :D Siispä vain: Ei saa lopettaa! Päivitysten ei silti tarvitse olla tiheitä tai säännöllisiäkään. Olette ainoat aktiivisesti seuraamani itämaantietäjäkissat, eikä yksikään päivitys ole ollut tylsä.

Onnea Polgaralle pentusten kanssa! :)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Onnea odottavalle emolle :) Kyllähän tuossa kuvassa ainakin yksi jouluvalo näkyy... Toivottavasti tiineys sujuu ongelmitta ja pennut ovat terveitä.

Meistä on kiva lukea kaikkea kissoihin liittyvää, niin kertomuksia vaatekaapin valloituksesta kuin näyttelykuulumisia sekä niitä pieniä hassuja sattumia. Päivitystahdin ei tarvitse olla älyttömän tiheä, pääasia että päivitätte. Eli toisin sanoen lopettaa ei saa...

Santtu kirjoitti...

Uusi lukija osallistuu arvontaan. Olen tykännyt lukea juttuja leluista ja muista koska siitä saa vinkkejä mitä omalle kissalle hankkisi. Odotan innolla pentukuulumisia :)

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos kommentoineille! Jokaiselle taitaa joskus tulla sellainen olo että vieläkö on mielekästä jatkaa kirjoittamista, mutta on bloginpito niin kivaa että jos tätä joku tykkää lukea niin jatketaan! Kiva kuulla, että monenlaisia juttuja ja kuulumisia tykätään lukea ja ettei niin haittaa vaikkei päivitystahti olisikaan aina säännöllinen. Eli päivittelemme silloin kun ehdimme :) Seuraavaksi olisikin muuten tulossa lelupäivitystä.

Lisää kommentteja vain, arvonta-aikaa on vielä jäljellä ;)

Satu kirjoitti...

Hep! ;D Sattuneista syistä luen mieluiten Polgaran pentu-uutisia, mutta kaikki juttunne ovat kivoja. Ja yhdyn edellisiin siinä, että ei haittaa, vaikka päivitykset olisivat harvoja ja epäsäännöllisiä, kirjoitat silloin kun siltä tuntuu ja aihetta on, mutta älä vaaaaaan lopeta!!

Elina T. kirjoitti...

Minä kanssa osallistun. Eli Hip Hurraa.

ElsaFiona kirjoitti...

Jouluvalojen kehittymistä odotellessa HEP! :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

hepeti heppis ja nout lopetuksille

Tiikerikissat kirjoitti...

Meillä halutaan ehdottomasti lukea Polgaran raskaudesta ja pennuista. Lisäksi kaikki teidän testit on mahtavia, tietääpä mitä kannattaa kokeilla ja mitä ei oteta meillekään testiin. Ja tietenkin teidän kuvat on loistavia!

Ana kirjoitti...

Ai niin, unohtui sanoa, että meikäläiset kommentoi muuten vain, me ei haluta lisää tavaraa vaikka arpaonni osuisikin kohdalle. Tyly linja! :-)

Jenni kirjoitti...

Mä luen mieluiten pentujuttuja ja sitten ihan tavallisia juttuja, kissamaiset kommellukset kiinnostavat enemmän kuin vaikka näyttelykertomukset. Tykkään tästä blogista, kun täällä on niin lämminhenkisiä kuvia ja kertomuksia. EI saa siis lopettaa, ei edes ajatella sellaista!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin ollaan sitä mieltä, että ei ainakaan lopettaa saa, kun on pikkukissojakin tulossa! Tämä on kyllä yksi lemppariblogeistani, joten tulee kyllä kaikki jutut aina luettua, vaikka tahti ei kovin tiivis olisikaan. Itsekin päivitän lähinnä silloin, kun siltä tuntuu. Ei tästä pidäkään mikään velvollisuus tulla. :) Tykkään kaikenlaisista jutuista, sekä niistä kuulumisista että pienistä arjen sattumuksista.

Ingrid kirjoitti...

Ihana tämä teidän blogi. On hauska seurata kissaperheen kuulumisia. Minulla on viisi villikkoa ja yksi kovin rauhallinen tapaus.

Onnea arvonnoisa ei minulla ole koskaan ollut. Toivottavasti sitten nyt.

L-L kirjoitti...

Kyllä blogikirjoittelu elää varmasti jokaisen kirjoittajan mukaan. Usein blogin alkuperäinen idea muuttaakin muotoaan ja hakee sen luontevimman tavan vasta virallisen "julkitulon" jälkeen :)

Minä luen aika usein niin omia kuin muidenkin blogien vanhempia merkintöjä ja just fiilistelen niitä juttuja jotka olisivat varmasti jo unohtuneet jos niitä ei olisi kirjannut muistiin :)

L-L kirjoitti...

Unohtui kokonaan onnitella tulevaa Polgara mammaa. Helmikuussa tuntuu ropisevan pentuja muillekin <3

Ihanaa odotusta.

Unknown kirjoitti...

Hep! Tietty jatkoa blogille ja nykytyylistä ainakin itse tykkään.

Nunt kirjoitti...

Kuvia ja kuulumisia on kiva lueskella vaikka vähän harvempaankin tahtiin :) Ja pentukuvia odotellaan jo kieli pitkällä ;) Ilman muuta jatkoa äänestän!