tiistai 28. joulukuuta 2010

Kongeja pukin kontista

Pukki oli hieman myöhässä ja toimitti meidän joululahjat perille vasta tänään. No, pääasia että löysivät perille, hieman kolmikkoa jo hirvitti että eivätkö muka ole olleet kiltteinä kun lahjoja ei jouluna tullutkaan!

 Kong Kickeroo Kitten, Kong Wubba Hugga Teaser ja Kong Kickeroo Moppy

Jokainen erittäin kiltisti koko vuoden ollut kissa sai Kongin kissanlelun. Aslan ja Polgara saivat uudenlaiset Kickeroot: Aslan Kong Kickeroo Moppyn ja Polgara Kong Kickeroo Kittenin. Molemmat Kickeroot rapisevat kivasti, jopa niin kivasti että välillä joutuu sätkähtämään että onko jonnekin unohtunut namipussi tai muu muovipussi, ääni kuulostaa nimittäin tismalleen pussia rei'ittävältä Raichulta. Äänen vuoksi varmaankin Raichukin on innostunut Kickeroista, varsinkin Moppysta joka taisi olla kaikkien suosikki. Nöyhtää on kiva repiä ja aivastella samalla runsain mitoin laitetun kissanmintun ansiosta ;)

Kong Kickeroo Kitten ja Kong Kickeroo

Kickeroo Kitten ei ollut yhtä suosittu kuin Moppy. Peruskickeroohon verrattuna se on kyllä aika suloinen, joten siitä pisteet! Ehkäpä tuolle vielä käyttäjä löytyy, ja Aslan onneksi osaa jakaa oman Moppynsa muidenkin kanssa.

 Kong Wubba Hugga Teaser

Raichun piti saada Kong Canvas Ball Teaser, mutta paketista löytyikin Kong Wubba Hugga Teaser. Molemmat ovat onkileluja, mutta tuollainen Hugga Teaser meiltä löytyy jo - pinkkinä tosin - eikä sitä ole juurikaan käytetty, sillä se on muihin onkileluihin verrattuna hankalan painava ja kolahtelee kipeän näköisesti kissaa päähän ja milloin minnekin leikin keskellä. (Ei, meillä ei osata leikkiä kiltisti..) Valitinkin asiasta jo Zooplussalle, ja he korvaavat asian onneksi hyvin kuten heillä on tapana palauttamalla rahat väärän tuotteen vuoksi. Lelu joutui suoraan kaappiin ja otin sen esille vain kuvausta varten koska "ei meidän Raichu ole niin kiinnostunut ollut siitä ensimmäisestäkään".. No, ehkä se pikkaisen tuosta kiinnostui ;) Tyypillistä.


Koska kolmikko on ollut oikein extrakilttinä, saivat he vielä yhden yhteisen lahjan. Pukki toi saksanmaalta luolaleijonille juoma-automaatin Polgaran vesileikkejä ja kaikkien kissojen terveyttä ajatellen. Pieni ääni tuosta lähtee, mutta kahden suodattimen akvaarioon tottuneen korvaan ääntä ei juurikaan huomaa, vaikken ihan laitteen "hiljaisuutta" voikaan allekirjoittaa. Vesi tuntuu liikkeen vuoksi viileältä ja virtaa ihan hyvää vauhtia, joskin Polgara olisi jälkikäteen ajatellen pitänyt enemmän esimerkiksi tällaisesta automaatista, jossa vesi putoaa vapaammin ja näkyvämmin. Saa nähdä kuinka kauan laite toimii noinkin hiljaisesti ja sulavasti. Kukaan ei ole vielä juonut automaatista, joten jäämme seuraamaan tilannetta ja päätämme myöhemmin lajitellaanko automaatti turhakkeiden pinoon vai must have -kapistuksiin.

Trixie Fresh Flow Deluxe Cat Water Fountain


Täytyy vielä lisätä kuvat söpöistä silmien siristelijöistä, jotka rauhallisesti seurasivat vieressä kun kuvasin leluja. Entäs se kolmas linssilude sitten? No, se tietenkin hyppi aina kameran edessä ja läiski jokaista kuvattavaa lelua, vaikka hämärässä moni kuvista ei onnistunutkaan. Raichu muistaa myös muistuttaa, että ostoleluja mukavampi on yleensä se laatikko jossa ne tulevat, minne voi kantaa vanhoja leluja tai vaikkapa piparinmurusia, joilla Polgara on itseään viihdyttänyt joulusta asti. Parhaat lelut kissa keksii aina itse ;)

 Uutena vuotena arvotaan 3kpl setti tällaisia villahiiriä edelliseen kirjoitukseen kommentoineiden kesken!

Muistakaa käydä kommentoimassa tai vaikka hihkaisemassa 'hep' edellisen postauksen kommenttilaatikkoon, hiirien arvonta-aikaa on vielä jäljellä vuoden vaihtumiseen, eli 31.12. klo 23:59 asti!

2 kommenttia:

ella kirjoitti...

Söpöjä lahjuksia ja vieläkin söpömpiä lelutestaajia :)

Zilga kirjoitti...

Kilttejä karvisia teillä ja parempi myöhään, kuin ilman kokonaan :)
Ilontäyteistä Uutta Vuotta koko klaanille :)