torstai 9. joulukuuta 2010

Eddingsiä kirjahyllyssä

...loogisesti, siellähän sen paikka on.

Miten minusta tuntuu, että meille on sattunut kaksi painosta samaa kirjaa..


Polgara, velhottaren tarina

Aikoinaan miehen kanssa yhteen muutettaessa sai raahata kasan kirjoja kirpparille, meillä kun sattui olemaan jostakin syystä samantyylinen kirjahyllyn sisältö. Olisiko jostain kirjasta jäänyt kakkoskopio viemättä?

Poikien hassuja omituisuuksia on tullut kirjoiteltua ylös aikoinaan vaikka kuinka paljon, mutta tuo Polgaran kirjahyllyrakkaus on tainnut jäädä kokonaan mainitsematta. Neiti viettää usein iltaisin ja öisin aikaa kirjojen parissa, jopa niin paljon että olen surukseni huomannut lempikirjojeni hieman kärsineen sivujen päällä tassuttelusta. Miksihän minusta tuntuu, että se joku kaunis päivä vielä yrittää raahata meille kivoja pieniä yllätyksiä tuonne kirjahyllyyn... :D Niistä yllätyksistä puheenollen, käykääpä lukaisemassa Skazki-blogista tuoreimmat uutiset. Polgara vietti viikonloppulemmenlomaa komean Felitan Tiger Woodsin kanssa, nyt vain sitten  koetetaan malttaa jännätä tuottiko honeymoon tulosta!


Hieman ajankohtaisempia kissauutisia kuuluu Willicon-kissalalle ja Temppukissoille, jossa Polgaran siskopuoli Skazki Nereida sai toissapäivänä 5 suloista ja terhakkaa itämaista pitkäkarvaa. Onnea Nexulle ja kaikille sen ihmisille, toivottaa Polgara ja muu klaani!

1 kommentti:

ella kirjoitti...

Ihana kirjava kirjakissa <3 Eipä parane kissatalouden kirjahyllyssä olla kuin topakan paksuisia fantasiakirjoja ja tietosanakirjoja tiukasti pakattuna. Ala-arvoinen kevyt viihde nakellaan armotta alas ;D