lauantai 1. tammikuuta 2011

Arvonta

Hiiriarvonnassa arpaonni suosi Pirjoa Kissat kerällä -blogista. Kolmen hiiren paketti lähtee siis Kape-rexiä, Leo-ocicattia, Jaakko-itämaista ja Haru-simskua ilahduttamaan! Kissalauman emäntää pyydetään olemaan tutkimatta hiiriä sen kummemmin, minun tuuriani että hiiret menevät käsityöihmiselle jonka puikoilta valmistuu vaikka mitä kauniita luomuksia ;D (Hiirten pitäisi olla niin kestäviä kuin mahdollista, mutta kovin kauniita tai koristellisia ne eivät ole.) Toivottavasti poikalauma tykkää hiiristä!

Valkoinen ja musta hiiri ovat muistaakseni Novita Tempoa Raichun villapaidan ylijäämälangoista, harmaa on  Sirdar eco wool -villaa emännän pipolangasta.

Hiiriarvonta suoritettiin koneellisesti. Arvontanumero löytyi kirjoittamalla nimet kommentointijärjestyksessä exeliin, ja numero arvottiin random.orgin arvontakoneella. Onnettarena toimi meidän perheen isäntä.

 Osallistujalista 

Numerogeneraattori

1 kommentti:

Pirjo kirjoitti...

No ohoh! Ja kiitoksia täpläveikkojen ja kollien puolesta! Kissanlauman emäntä kokeili tehdä hiiriä itsekin, mutta voin vakuuttaa, että ne eivät olleet läheskään noin kauniita kuin tekemäsi. Ne olivat aika isoja ja möhkälemäisiä..:) sanoisinko suorastaan epämuodostuneita. Joten kiitos ja kumarrus!