lauantai 6. helmikuuta 2010

Vilkas viikonloppu

Aslanilla ja Raichulla on aktiiviviikonloppu. Eilen leikittiin valokuvamalleja ja kiipeiltiin kaapin päällä, mistä tuloksena vahinkotuotoksena myös uusi blogiotsikko.

Kuvassa on aivan saman venytyksen loppuosa kuin otsikkokuvassa. Halusin näyttää tämän kuvan todisteena siitä, kuinka paljon kuvanmuokkauksella voi saada aikaan.

Tänään kävimme taas agitreeneissä Elinan luona. Alku oli lupaava, sillä pojat olivat tilassa heti rentoja eikä tällä kertaa tarvinnut tutkia ja nuuskutella huonetta. Jokin kuitenkin tökkäsi, sillä hyvän alun ja parin naksuttelun jälkeen molemmat pojat näyttivät kieltä (kuvainnollisesti) naksuttelijalle ja puuhasivat omiaan. No, pelkästään rento suhtautuminen vieraaseen tilaan oli jo kiva suoritus, sekä se että molemmat suostuivat sentään välillä koskemaan kosketuskeppiä.


Onneksi paikalla oli myös suloinen eurooppalaispentu Pietari, jonka nopeaa ja innokasta suoritusta allekirjoittanut seurasi ihaillen. Kyllä meidänkin pojat vielä joskus pystyvät tuollaiseen suoritukseen, kun tarpeeksi kauan harjoitellaan ;) Itse en ehtinyt meidän poikia kuvaamaan, mutta kuunteluoppilaana mukana ollut BalineesiPrinssin blogin Elliottin ja Amoksen emäntä sai kuvattua hienoja otoksia, käykääpäs katsomassa!

 Pietari oli vauhdikas!

Huomenna onkin luvassa ne kauan odotetut Kissanpäivät. Olen aikaisemmin ollut mukana yleisön roolissa ja viihtynyt loistavasti eri rotuisten kissojen omistajia tentatessani (mm. joskus aikoinaan kun mietin, mikä rotu olisi minulle paras). Toivottavasti tällä kertaa Aslan ja Raichu pääsevät näyttämään kävijöille, millaisia hönttejä, höppänöitä, äänekkäitä, vauhdikkaita ja rakastettavia rotunsa kissat ovatkaan.

Raichun otsikkokuvan nappasin tästä. Kuva on otettu hetki venytyskuvan jälkeen.

5 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Superkaunis otsikkokuva!

MissMisery kirjoitti...

Kiitos mukavasta päivästä! :)

Jonna kirjoitti...

Hurjan mukavaa oli tosiaan ja hienoja kuvia olet saanut. Voisinko saada niistä muutaman? Voi olla että rotuyhdistyksemme lehtikin olisi kiinnostunut. Kuvia käytettäisiin vain sinun nimelläsi tietysti. Tässä sähköpostiosoiteeni: jslom4(at)gmail.com

Harmi etten päässyt Kissanpäiville tänään. Paljon rapsutuksia kauniille kissoillesi ja törmätään taas :)

Elina V. kirjoitti...

Hieno otsikkokuva! Ja kiitos viikonlopun seurasta :) Aslan ja Raichu ovat kyllä syötävän suloisia ja reippaita!!!!

luolaleijona kirjoitti...

^ Kiitos itsellesi, Elina! Sekä tietenkin myös Jonnalle ja MissMiserylle! Oli kyllä todella mukava kissaviikonloppu =)

Jonna, laitan kuvia tulemaan kunhan katson ne vielä läpi! Pietari oli supersuloinen kuvattava, vauhtia vain riitti niin että suurimmassa osassa kuvia näkyy pelkkä hännänpää ;) Kuvia saa tottakai käyttää jos sieltä joku julkaisukelpoinen löytyy =)

Aslan venytteli niin herkullisen näköisesti kaapin päällä, että ajattelin että tuosta kuvasta on pakko tehdä jotakin. Toimii aika kivasti otsikossa :)