keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Rottia!

 Tältä näyttää tuore rotta..

Meillä on meneillään rottavillitys. Ei onneksi sentään ihan eläviä rottia - itse kun en ole koskaan ollut jyrsijöiden ystävä. Olen varmaankin useampaan otteeseen jo maininnut, että Aslanille kelpaa vain harvat ja valitut lelut. Tilailin parisen viikkoa sitten Kattipuodista tavaraa ja ajattelin kokeilla tällaista Isojen Kollien Rottaa, Aslan kun tykkää leikkiä esimerkiksi neulotuilla tilkuilla. Rotta olikin aivan valtava menestys ja sai Aslanin ihan hurmoksen valtaan.

 ..ja tältä vähän käytetty yksilö.

Pari päivää sitten Kattipuodin blogissa kummasteltiin, kun rottia oli myyty yhtäkkiä aika paljon. No, ehkä meidänkin tilaus hieman auttoi asiaa, kun nähtyäni kuinka paljon Aslan omaansa rakastui tilasin heti pari rottaa lisää ja kavereille (yhteensä viiteen eri kissaperheeseen) kans ;) Yhdenkin kaverin vanha uroskissa joka ei juurikaan kuulemma leiki viskeli rottaa ilmaan ja pomppi sen perässä kuin mikäkin pentu kun kävimme heillä kylässä ja vein sellaisen tuliaisiksi, joten tätä uskallan kyllä suositella ihan joka kissatalouteen.

 Niin minuahan sinä halusit kuvata?

Ottaessani kuvia blogia varten ajattelin että ei haittaa vaikka Raichu tulee viereen vahtimaan, kun rotta on enemmänkin Aslanin juttu enkä ole nähnyt Raichun sillä juurikaan leikkivän. Ja kuinkas sitten kävikään?

 
Say your prayerz, rat! I eatz you now!

7 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Minä ostin myyjäispöydästä neulotun hiiren. Hiiri on hyvin kestänyt Kollon leikkejä, hieman pörröinen hiiri jo on. :)

Elina V. kirjoitti...

Temppukissat kiittää ja kumartaa rotasta :) Pääsi meilläkin suosikkien joukkoon, joskin se kummallinen katkarapu?lelu kissanpäiviltä ylitti ennakko-odotukset.

Meillä Fedja jostain ihmeen syystä raijaa nuo painikaverilelut (johon sarjaan tämä pääsi) käytävään. Katkarapu sen sijaan kuuluu ilmeisesti keittiöön ja leluhiiret ruokakupin viereen.

Minun mielestäni ne kaikki kuuluisivat koriin kun niitä ei käytetä. Hieman kesken on meillä kuitenkin tuo koriinvienti-koulutus ;D Koristatuonti- "koulutus" on sen sijaan oikein tehokkaassa käytössä.

luolaleijona kirjoitti...

Sirpa & Kollo: neulotut lelut on kyllä aika kestosuosikkeja.

Elina: Kiva jos Fedjallekin kelpasi! Hassu lajittelutaipumus hänellä. Meillä tämä meni ilmeisesti "hiirien" kategoriaan kun olen löytänyt sen pari kertaa ruokakippojen vierestä, mikä on yleensä peltohiirien säilytyspaikka (sohvanalusen lisäksi). Minä en taida edes yrittää opettaa noita korjaamaan lelujaan, Raichu on kyllä tosi tehokas lelukopan (=kiipeilypuun pesä) lattialle levittämisessä ;D Se Fedjan voittama katkarapu näytti aika hassulta, aika uudenlainen kissanlelu. Onko kestänyt hyvin?

Lendi kirjoitti...

Kiitos vinkinstä :D Erittäin mielenkiintoisen näköisiä yksilöitä, vaan taitaa olla sitäkin toimivampia ;)

Nunt kirjoitti...

Onko katkarapu Kongin Crinkle teaser? Meillä rakastettiin yksi jo rikki, seuraaja on jo tuloillaan ebaysta...

Jenni kirjoitti...

Piti jo aiemmin kommentoida, että hienoja ostoksia. Ja ilmeisesti siis myös kissojen mielestä kelvollisia. :)
Tuo Kattipuoti oli minulle ihan uusi juttu - melkein harmittelen, että kuulin siitä, sillä kas, nyt haluaisin tilata meidän moukuloille tietenkin kaikki tuotteet...

luolaleijona kirjoitti...

Ohops, tänne oli unohtunut vastata.

Nunt: katkarapu oli sellainen "johdonpätkistä kudotun" näköinen vehje. Fedja voitti sen pärjäämällä hienosti yleisöäänestyksessä Kissanpäivillä.

Jenni: samanlaisia aatteita minullakin aina välillä kun bongaa kivoja uusia kissatavaroita ;D Noissa kattipuodin tavaroissa on se huono puoli, ettei meillä ole vielä päässyt mikään hajoamaan :/ Ei siis voi ostaa uusia ;D Yksi poikien (ja minun) lempipesistä on esimerkiksi sieltä, LuksusKatti jota ei nyt näyttänyt olevan myynnissä. http://i287.photobucket.com/albums/ll158/shamaani87/kissat/aslannukkuu.jpg Monia kissantavaroita ei viitsi "mainostaa" mutta näitä kyllä suosittelen mielelläni.