sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kantoboksivaroitus.

Olihan taas viikonloppu. Meidän klaani seikkaili taas Tampereella päin, suurimman osan ajasta pojat olivat 'mummolassa' hoidossa kun ihmiset pyörivät kaupungilla. Kiirettä piti mutta kaikilla ehti olla kivaakin -  pojat hyödynsivät kiipeilymahdollisuudet ja seuran tehokkaasti. Uudessa paikassakin pojat pääsivät käymään, kun piipahdimme paluumatkalla poikien "tädin" luona. Heidän lemmikkisammakoistaan pojat eivät ymmärtäneet mitään, joskin Aslan löysi uuden rakkauden - elävät heinäsirkat (sammakoiden ruoka). Niitä olisikin ollut kiva maistella!

 Mitä sää Raichu siellä teet?

Paluumatka oli sitten aika hektinen. Olen aiemmin ollut sitä mieltä, että Gulliver on hyvä kantoboksi. Se on hyväksytty lentokonekäyttöönkin, tai niin ainakin sen meille myynyt eläinkaupan myyjä väitti. En kyllä nyt uskaltaisi laittaa kissaa siinä koneeseen, ikinä! Allekirjoittanut ajoi takaisin pimeässä tuiskussa, kun yhtäkkiä korvan vierestä kuuluu järkyttävän kovaa huutoa. Pojat olivat päässeet Gulliverin "huoltoluukusta" pois ja Raichu nousi  takapenkiltä kuskin hartiaa vasten antamaan ajo-ohjeita. Siinä vaiheessa ei paljon naurattanut, mutta onneksi meitä oli kaksi ja huoltoasema oli ihan kohdalla jotta toinen sai pidettyä kissat pois kuskin tieltä siihen asti kunnes pääsimme pysähtymään. Loppumatka pitikin sitten toisen istua takana luukkua painamassa, sillä pojat saivat sen uudestaankin auki. Luukusta oli katkennut muovinen klipsi jonka pitäisi pitää se kiinni. Saas nähdä saako luukkua pikaliimalla kiinni tarpeeksi lujasti vai onko tarvetta hankkia uusi boksi. Tarinan opetus: älä osta boksia jossa on "huoltoluukku" katossa, ellei kissasi ole kaksi kertaa reiän levyinen!

No mä vähän tutkin ja..

 
..aattelin näyttää noille ihmisille että tää reikä ei oo kamalan hyvä juttu..

 ...niille.

Tänään kissat ovat saaneet levätä, kun ihmiset ovat ahkeroineet viikkosiivouksen parissa. Uusi aluevaltaus kaapinpäällinen on erinomainen paikka vetäytyä rauhaan imurin tieltä.

Vaikka kuvien perusteella voisi päätellä ihan muuta, on Raichu viihtynyt kaapin päällä enemmän ja pääepäilty boksin rikkomisesta on Aslan.

7 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Te hokaatte asioita! Se on hyvä se. Jatkakaa!

Toi viikkosiivous... meiltä puuttui se impparinhuudatus tänä viikonloppuna (kiitos!), se kuulemma liittyy siihen isoon ylläriin mikä meille on tulossa viikon päästä. Voi, kasapäin Dentabis-nameja??? Oisko? Se ois paras!

Pirjo kirjoitti...

Oho. Simskut ja ystävät on kyllä nokkelia, mutta noin nokkelia niiden ei tarvitsisi olla - tai boksien suunnittelijan pitäisi ymmärtää, että on noin fiksuja kissoja! Onneksi mitään ei päässyt tapahtumaan.

Joskus on kissa päässyt autossa karkuun, ja polkimiinhan se menee, jostain syystä.

I-ha-ni-a kuvia.

Elina V. kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä. Itikset on välillä turhan neuvokkaita. Meillä on pysytty kyllä kantokopassa ja turvavyövaljaissakin Nexu pysyy kiltisti (vaikka varmaan pääsisi halutessaan pois). Kokemusta sen sijaa löytyy siitä kun neiti söi itsensä ulos kevythäkistä :(

luolaleijona kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Mikähän ylläri teille on tulossa? =O Sellainen robotti-imuri? Sitä voi varmaan saalistaa ;)

Nämä kyllä tosiaan tuntuvat joskus hoksaavan vähän liikaakin asioita. Tosin en tiedä oliko tässä kyse hoksaamisesta vai ihan brutaalista voimasta (jota Aslanilla varsinkin on ihan hurjan paljon), tuo luukku kun on periaatteessa niin jäykkä että minulla on itsellänikin ollut vaikea saada se auki niinä harvoina kertoina kun olen sitä aukonut. Ilmeisesti tämä boksi soveltuu vain _paljon_ isoluisemmille kavereille. Reikää ei voi pienentää, koska sitten siitä ei menisi enää aikuisen ihmisen käsi läpi.

Onneksi nämä ei ehtineet polkimiin asti vaan pysyivät takapenkillä siihen asti että auto saatiin parkkiin. Tosin annoimme niiden jaloitella parkissa vielä vähän aikaa, ja aika pian meillä oli kaksi kissaa kojelaudalla, näkyvyys olisi ollut nolla...

Hra Mäykynen kirjoitti...

Täytyyhän sitä kissoilla olla hätäpoistumistie kopassa ;) Jos vaikka tulee tulipalo tai muu kriisi, kuten liian pitkä ja tylsä automatka...

Nunt kirjoitti...

Huoh, kissat.

Suvi söi toissapäivänä miniläppärin laturinpiuhan katki ja eilen yöllä se oli saalistanut isännän minihelikopterin ja "modannut" sen uusiksi.

Lendi kirjoitti...

Voi eikä! Mitä neropatteja!!! Joo ei varmaan elastisen vartalon omaavalla ole mitään ongelmia puikkelehtia moisesta kolosta jos vaan mahdollisuus suodaan ;)