maanantai 4. tammikuuta 2010

Uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä.

Uusi vuosi meni rauhallisesti. Mitään ei räjäytetty, ketään ei poltettu eivätkä pojat edes säikkyneet pauketta. Mitä nyt aamuyöstä oli mukava juosta ravia kirjahyllyjen päällä. Kissat nauttivat auringosta ja ihmiset pakkasilmasta.

Tässä vielä yksi kollaasin kuvista suurennoksena. Ketä Aslan muistuttaa tällaisella ilmeellä?

Kotona onkin sitten ihmetelty jokavuotista ilmiötä: kun ulkona lämpenee, sisällä kylmenee. Vuokrataloissa on mukava asua, joku muu päättää huonelämpötilan puolestasi. Tässä on saanut jo olla vähän huolissaan, että kuinka aluskarvattomat kissat pärjäävät tällaisessa arktisessa ilmastossa. On kokeiltu kauratyynyjä, peittoa nukkuvan kissan päällä ja hyppyurheilua. Suosittu paikka on ollut tuolin päälle mytätty päiväpeitto, jonka sekaan voi mennä lämmittelemään. Henkilökunnan yksi jäsen ei vain ole kovin innoissaan koko päivän petaamattomana olevasta sängystä..


 Smaragditeltan sulttaani.


Onneksi K-blogin henkilökunnalla oli aivan mainio idea, jota törkeästi lainasin: viltti pesän päällä! Nakkasin meidänkin akvaarioteltan päälle viltin, toivottavasti lämpö pysyisi sisällä nyt hieman paremmin. Pesä ainakin kelpasi pienen ihmettelyn jälkeen hyvin.
Toinen röyhkeästi lainattu asia on poikien uusi sininen tuoli. Idea oli lilarakettien emännän. Näimme näyttelyissä törkeän kalliin kissanpesätuolin, josta kumpikin jäi haaveilemaan. Lilarakettien emäntä sitten bongasi samantyylisen lapsille tarkoitetun tuolin tavallisesta kaupasta, murto-osalla hinnasta! Tämä on kyllä hieno löytö. Hoksaavainen emäntä heillä! ;) Pojat testasivatkin tuolia jo, mutta tottakai lähtivät perään kävelemään kun lähdin etsimään kameraa.. tyypillistä. Itseasiassa meidän tuolin piti olla miehekkään pinkki, mutta ne olivat jo loppuneet.


 Aslan pelaa vaaleanpunaisella pelinappulalla. Ei vielä yhtään pistettä!

Uusi vuosi, uudet kujeet? No, kaikenlaista uutta ja ei niin ihan pientäkään on ehkä poikien pään menoksi suunnitteilla. Niistä sitten kun vuosi on vähän vanhentunut, yhtä uutta asiaa pääsemme toivottavasti kokeilemaan jo viikonloppuna. Vanha meno kuitenkin taatusti jatkuu Luolaleijonan klaanissa mahdollisista uusista jutuista huolimatta. Otetaanpa esimerkiksi tämä upouusi peli (sain sen tänään lahjaksi). Sitä pelattiin vanhaan malliin! Aslan on hyvä tietokilpailuissa, Disney-kysymykset tuntuivat olevan oikein sen erikoisalaa. Sietää ollakin, kun lomalla on katsottu niin paljon Aristokatteja, Kaunotarta ja Kulkuria, Topia ja Tessua sekä muita klassikoita. Nopan pyörittäminenkin sujui Aslanilta kuin vanhalta uhkapelurilta.


Tarkkasilmäisin voi havaita, että kuutosta tähdätään.


Tämänkertainen postaus taisi olla kuvien puolesta hyvin Aslan -voittoinen. Johtunee siitä, että Aslan keskittyi tällä kertaa enemmän poseeraamaan kameran edessä, kun Raichu taas kehräsi kuvaajan (ja kirjoittajan) sylissä. Lämpöistä ja mukavaa, siitä Raichu pitää! Hurrurr..


Raichu mallia 2010.

8 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Saa matkia! :) Toivottavasti teltta menee siellä yhtä hyvin kaupaksi kuin meillä.

Ja toi tuoli-idea on kyllä kiva sekin. Ehkä me voidaan matkia sitä...

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hrr hrr, kaverit! Ois kannattanut kasvattaa alusvillat, vai mitä tuumaatte? No, sit teidän pitää vaan pomppia ja juoksennella enemmän, eikö?

Nunt kirjoitti...

Kyllä meilläkin peppua tarjotaan suurin piirtein joka kerta ennen näytön ja näppiksen väliin asettumista...

Enitenhän tässä ärsyttää se, että Suvi ei ole ollenkaan sylikisu, vaan hakee seuraa juurikin makailemalla lähietäisyydellä, korkeintaan jalkaan koskien sohvalla. Koneella ollessa tämä käy vähän hankalaksi, varsinkin kun unien edistyessä kissa tuntuu vain kasvavan kokonsa puolesta, ja alkaa tunnin jälkeen potkia näppäimistöä syliini.

Nunt kirjoitti...

Öhöm, tulipas mielenkiintoinen kommentti kirjoitettua - muille lukijoille tiedoksi siis, että kissa tunkee peppua naamaan, ei tässä sen törkeämmästä ollut kyse :D

Elina V. kirjoitti...

Hauska kissatuoli teille hankittiin! Luovuus kunniaan niin rahat säästyvät ;) Meillä jäljelle jääneillä on kyllä tuuheat alusturkit, mutta varaava patteri taitaa olla silti niiden paras kaveri. Toisaalta uloskin tekisi mieli kun nuo linnut niin houkuttelevasti lentävät lintulaudalla!

Lendi kirjoitti...

Ihana tuo kuvakollaasi <3
Täällä Gaston lämmittelee katon rajassa, Mici tulee jalkoihin tai peiton alle ja Mörri puolestaan tyynylle :) Silti partsilla jaksetaan ulkoilla pienissä erissä.

Vulpes kirjoitti...

Ihana tuo Raichun viimeinen kuva. <3
Ja hieno tuoli on pojilla, tuossa kelpaa varmasti köllötellä. :)

luolaleijona kirjoitti...

Jenni: teltta vaikuttaa olevan varsinkin Aslanin suosiossa :)

Musta ja Harmaa: juu, näiden täytyy juosta ja pomppia ihan kamalasti ;D

Nunt: En itsekään hoksannut ensin että ekassa viestissäsi oli jotain hassua :D Aslankin on enemmän vieruskissa kuin sylikissa vaikka välillä syliin tuleekin. Minusta sekin on ihanaa kun toinen tulee kylkeen :)

Elina: Meilläkin tuijotellaan lintupaisteja :) Kyllä kissa on aina kissa oli turkki ohut tai paksu, eli mitä lämpimämpi sen mukavampaa ;)

Lendi: Kiitos, Picasa teki sen minulle kun painoin vahingossa jotain nappia :D

Vulpes: Se kuva on minustakin kiva, ei kyllä näytä jotenkin ollenkaan Raichulta :D Tuoli on otettu hyvin vastaan, Raichu on tainnut nukkua siinä yöunetkin.