perjantai 8. tammikuuta 2010

Perjantaipäivää

Aargh. Kuvasin tänään yli 5 minuutin pätkän videota jossa pojat juoksevat ja painivat mutta kun sain sen koneelle asti editoiva ohjelmani ei ymmärtänytkään sitä. Eikä viiden minuutin kännykkäkameralla kuvattua postimerkin kokoista videota jaksa kukaan katsoa. Joten se siitä, opin ainakin että jos on jotain kuvattavaa niin kännykkään ei kosketa.

Mutta on täällä touhuttu taas muutakin. Raichu tietää miten ihmistä käsketään leikittämään. Ensinnäkin, ihmistä kannattaa vähän pehmittää. Kehräys, puskeminen ja syliin tunkeminen toimii oikein hyvin. Toiseksi, täytyy SANOA mitä haluaa. Kolmanneksi astellaan kaapin ovelle roikkumaan. Raichu tekee tätä monta kertaa päivässä, jostain syystä yleensä kun istun keittiön pöydän ääressä. Mikäs siinä tehdessä kun se toimii joka kerta ;) Tänään kuvailin pöydällä olevia esineitä kun Raichu taas aloitti, joten sain hieman taltioitua tapahtumaa:


1. Jos ei tällä ihminen pehmene niin ei sitten millään.2. Mrääääh!


3. On tuo ruskea läiskä Raichu, on..

4. LEIKITÄÄN!
Tätä vaihetta en yrittänyt edes kuvata. Leikki näyttää kuitenkin useimmiten tältä. (Kyseisen lelun kolmas kopio menossa ja se on edelleen lemppari.)

Esineiden kuvaamista varten kamerassa oli hämäräkuvaukseen huonompi objektiivi (zoomin vuoksi), joten kissasta sillä ei tietty saanut kuvaa otettua vähässä valossa. Ehkä mielikuvituksen kanssa noista voi jotain nähdäkin ;)Se mitä olin oikeasti kuvaamassa, oli ensinnäkin tämä IHANA kortti jonka sain eilen. Kuvassa se ei ehkä näy, mutta kortin tapetit ja lattia on glitteriä. Ja mikä simsku <3Toinen kuvattava asia oli sitten tämä laite jonka postipoika toi saksanmaalta. Nelosihmiset huomio! Uskaltaako tämän kokoisella (n. 2,5cm) terällä leikata kissan korvakarvoja vai onko leikkuri aivan väärän kokoinen siihen? Meillä on oltu tähän asti edelleenkin kynsisaksilinjalla..


Käytännössä meidän ruokakaappi näyttää tältä..

Postipoika toi (itseasiassa ei tuonut, piti itse hakea postista) myös muutakin. Nyt pitäisi riittää ruokaa taas hetkeksi, raksujakin on melkein puolen vuoden tarpeisiin.


..mutta tämä kuva kertoo paremmin siitä mitä ruokavalioon tällä hetkellä kuuluu.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Aivan upea kissa ilmassa -kuva! :)

Minulla on kaapissa samanlaiset kissakuvalliset metallipurkit kuin teillä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, kyllä minäkin tuollaisen yrityksen jälkeen antaisin vaikka kaiken huomioni kissalle. Ja mikä ihana lentävä Raichu! :D

Pitäisi itsekin taas tilailla kasa ruokaa, kunhan saisin aikaiseksi. Ihme juttu, ettei niinkin helppoa juttua vaan millään jaksa ikinä tehdä.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Lääh, ruokaa! KUNNOLLA ruokaa! Onks teillä taas joulu?