lauantai 30. tammikuuta 2010

Pussikissat

Hieman pahoittelen nyt yliaktiivista bloginpäivitystahtia. Päivitettäviä asioita vaan vyöryy enemmän kuin niistä ehtii edes kirjoitella, joten aika monen asian olen antanut unohtua ja valua sormien välistä ja mitä tulevasta tiedän, niin blogiaiheet eivät ole ainakaan vähenemässä (tosin bloggailuun käytettävissä oleva aika melko varmasti on). Yksi tällainen unohtunut päivitys on poikien JOULULAHJA! Vallan unohdin, että lupasin kertoa joululahjasta lisää kunhan saamme sen takaisin huollosta.

Elikkäs. Tilasin pojille joululahjaksi kustomoidun "moosegrove-kissanpussukan" omalla värillä, omilla kuvilla ja omilla nimillä. Pesästä tulikin aivan ihana, tiedän että Sarin ei ollut helppo löytää sitä juuri täydellistä väriä mutta sinnikkäästi hän jaksoi etsiä. Meidän pojilla kun on juuri "se" oma vihreä ;) Pesä on ollut pojilla kovassa käytössä. Siinä on kiva nukkua niin että toinen nukkuu pussin sisällä lähellä suuaukkoa ja toinen loppupussin päällä, vähän niin kuin alla olevassa kuvassa. Pesä oli oikeastaan tarkoitettu näyttelyhäkkiin, mutta vielä en ole raskinut sitä kaappiin laittaa näyttelyverhojen joukkoon.

Pussissa oli ensin pieni kirjoitusvirhe minkä vuoksi en kuvaa heti julkaissut, mutta tässäpä se nyt on :)


Aslanin allergiaa aiheuttava ruoka saattaa olla löytymässä. Orijenin tilalla on popsittu nyt viikko RC:tä kokeilumielessä ja Aslan on (pahanhajuisten jätösten lisäksi) ollut jokseenkin levoton.  Ei toki niin levoton kuin silloin kun allergiakutina oli alkamassa, kun se söi koulupaperini ja muuta mukavaa, mutta pikkiriikkisen sinne päin. Nyt ei ole ollut stressitekijää lisänä joten olen valmis ottamaan pienenkin levottomuuden ja rapsuttelun tosissani. Ainakaan RC ei saanut vapauttavaa tuomiota ;)


Muuten meidän elämä on ollut normaalia, rauhallista arkea. Leikkiä, torkkuja, painia, temppuilua, hellyydenkipeyttä, pieniä kepposia ja sen sellaista normaalia itämaisen elämää. Viikon päästä olevia Kissanpäiviä odotetaan jo kovasti! Pieni näyttelynpuute taitaa olla päällä, edellinen näyttelymme kun oli Turok ja seuraava oikea näyttely on vasta Turok. Liian pitkä väli!

6 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kun taas Turok tuli mainittua, niin voisin lisätä, että Mäykynen on tällä kertaa vapautettu näytelmästä ;) Herra kun ei matkustuksesta pidä, niin haetaan se puuttuva serti joskus jostain lähempää kuin parin tunnin automatkan päästä. Meiltä paikalla siis vain Elli. Tätä vain ei vielä viimeksi voinut paljastaa ;)

Lendi kirjoitti...

On kyllä tosi kaunis pussi! Ja ihana kun on omat kirjailutkin <3
Olen miettinyt myös tuollaista pussukkaa, mutta en tiedä miten nämä siihen "suhtautuisivat"...

Sirpa kirjoitti...

Upea pussi! :) Kollo on niin pussikissa, että sekin voisi tykätä tuollaisesta pussista.

Elina V. kirjoitti...

Hieno pussi ja upeat pussikissat ;) Täällä odotellaan ensi lauantaita ja innokkaita agitreenaajia ;)

saila kirjoitti...

Enpäs tiennytkään, että Sari tekee tuollaisia töitä :O Hieno! Kuvat ovat oikein kauniit ja pussi näyttää vallan mieluisalta!

luolaleijona kirjoitti...

^ En minäkään yhdistänyt ensin ocicatteihin, mutta näyttelyissä olen useasti katsellut ja hypistellyt tuollaisella kissalogolla olevia tuotteita. Kyselin vähän lisää ja sain sähköpostiosoitteen mistä tilata oma versio, ja vasta myöhemmin hoksasin että hän on myös kasvattaja =)

Mäykynen: Elli-neitiäkin tullaan kyllä aivan varmasti ihmettelemään ;) Ehkäpä meidän täytyy tehdä joku näyttelykeikka pääkaupunkiseudulle päin jotta päästään vielä talon herrakin näkemään :)

Agitreenejä täälläkin odotetaan kovasti! Hidasta edistystäkin on nähtävissä, molemmilla meidän agialoittelijoista (sekä ihmisellä) ;)