torstai 31. joulukuuta 2009

Uutta vuotta!Kuva on arkistojen helmiä, alkuperäinen näytti tältä.


"Lapset ovat hyvätapaisia koko vuoden, jos heitä ei toruta uudenvuodenpäivänä", tietää vanha kansa. Toimisikohan tämä sama myös lemmikeihin? Luolaleijonan klaani toivottaa onnea ja paljon leluhiiriä vuodelle 2010! Nähdään taas ensi vuonna!

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta teillekin! Kyllä tuo taika ihan varmasti toimii. Ainakaan meillä ei ihan varmasti kuulla huomenna yhtään ei-sanaa kissoille, ei ei.

Elina V. kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta teille! Ja rauhallisia iltarientoja...

Maria kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!!

Lendi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta 2010! On muuten hienosti muokattu kuva ;)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Voi harmi olisi pitänyt käydä lukemassa vanhan kansan viisaudet täältä jo aiemmin... Meillä taitaa nyt olla toivo menetetty hyvätapaisesta kissasta vuodelle 2010 ;)

luolaleijona kirjoitti...

Taisi meilläkin sitten vahingossa muutama 'ei' lipsahtaa.. oltiin nimittäin poikien "Tampereen mummolassa", missä on aina paljon poikia varten raivattua kiipeilytilaa (pakko on raivata, tekisivät sen muuten itse) - uuden vuoden aamuna oli ihana herätä jo aamuyöstä siihen että kaksi rakettia sinkoilee ketonrajassa ja koittaa pääsisiköhän vielä taulujenkin päälle :D Eli itseasiassa, jos oikein muistan, "Raichu eiiiii!" oli aamun ensimmäiset sanani uudenvuodenpäivänä x)