sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Talvi tuli.

Talvi tuli vihdoin tänne rannikollekin. Huomiseksi oli luvattu jo ihan oikeaa pakkasta, -8 astetta!  Eilen satoi lunta nollakelissä, ja pojatkin pääsivät kokeilemaan miltä tuntuu tassutella lumessa. Pojat ovat tosin kokeilleet lunta ennenkin, vuosi sitten. No, nyt lunta oli juuri ja juuri jos oikein käytti mielikuvitustaan, mutta kyllä se tuntui riittävän näille lämpöhakuisille kissoille.

Aslan oli reipas ja teki sitä mitä aina kesäisinkin, haisteli mäntyä (olisiko koirien pissapaikka?) ja alkoi etsimään ruohoa mussutettavaksi. Raichu taas oli selvästi ihmeissään lumesta ja lähtikin suunnistamaan heti kotiinpäin.Raichu osaa periaatteessa kotiin, mutta sen mielestä portaat kuin portaat ovat sama asia ja vievät aina kotiovelle. Kuvassa Raichu on menossa naapurin pihaan..Kovin montaa minuuttia ulkona ei siis viihdytty. Edellisestä valjastelukerrasta oli jo hyvin pitkä aika eivätkä pojat ihan kerrasta tottuneet uusiin Hurtta-haalareihinsa. Kuten kuvasta näkyy, Raichu muksahti pyllylleen. Sen jälkeen se kannettiin sylissä kotiin ja hyviteltiin nameilla :) Huomatkaa, että Aslanilla on paljon isompi haalari kuin Raichulla - värikin ehti vaihtua kun mentiin jo seuraaviin kokoluokkiin. Aslanilla on 5cm pidempi selkä kuin "veljellään"!

Pari postausta alempana kerroin Raichun omasta tilasta ja siitä, kuinka Raichun on tungettava mukaan jos Aslan nukkuu pesässä ja kuinka Raichu tykkää lytätä pesän kasaan kuin kuomun. No, tässäpä teille todistetta tältä päivältä ;)


Oikeaoppista itämaista läheisyyttä - toinen toisen päällä..

HUOM! Selvitin vihdoin kommentointiongelman. Ainakin Mozillassa alkoi toimia seuraavan jälkeen: työkalut --> asetukset --> tietosuoja --> salli kolmannen osapuolen evästeet. Jes :) Toivottavasti auttaa jos jollain toisella on samaa ongelmaa!  (Kirjoitin tämän ensin tuonne kommentiksi ja siirsinkin sitten tekstiin, joten siksi sieltä on nyt yksi kommentti poistettu.)

8 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Musta ja Harmaa kirjoitti...

Moi, mekin hei selviteltiin meijän blogista niitä teijän kommenttiongelmia. Ei aavistustakaan miks ne juuttui filtteriin, mutta toivottavasti ei jatku se!

Jenni kirjoitti...

Ihmeen reippaita ulkoilijoita! Meillä Toto ei _todellakaan_ enää ulkoile ja Cisukin vain piipahtaa kerran viikossa ulkona, ei välttämättä edes mene terassia kauemmas.

Kivoja kuvia!

Elina V. kirjoitti...

Reippaita ulkoilijoita!!! Meilläkin on tarkoitus nyt kiireiden hellittäessä koittaa haluaisivatko Ronja ja Fedja käydä ulkona. Nexua ei päästetä ;)

luolaleijona kirjoitti...

Musta ja Harmaa, luulen että se filtterijuttu oli eri ongelma. Tämä bloggerjuttu oli ainakin kiinni siitä että minulla oli liian kovat turvallisuusasetukset päällä.

Jenni ja Elina V, meilläkään ei olla siis ulkoiltu alkusyksyn jälkeen mutta nyt piti päästä kokeilemaan. Oli viimeinen "lämmin" päivä tuo, nyt on jo pakkasta. Nollakelissä eivät tuntuneet kyllä ehtivän paleltua kun oltiin vain muutama minuutti ja oli nuo haalarit päällä :)

Lendi kirjoitti...

Meillä Mici reippaili tänään 10 min... Ja ramppaa yhtenään partsilla. Nyt ollaankin otettu tiukempi linja partsiulkoilussa, kun herrasväki viettää siellä ehkä 30 sekunttia kerrallaan... jee... Availeppa sitten yhtenään ovea ylhäisyyksille...

Aivan ihanat nuo teidän puvut <3

Muuten, en tiedä onko bloggerin juttu vai jotenkin minun asetuksissa, että nämä kommenttikentätä aukeaa nykyisin koko ruudulle?! Tosi inhottavaa kun meillä on aika iso tämä näyttö, niin on hankalaa lukea kommentteja.

Heidi kirjoitti...

Ihanat pienet takit! Meillä ei talvella ulkoilla, kun valjaistakaan ei niin kovasti tykätä...

luolaleijona kirjoitti...

^ ja ^^, kiitoksia :) Paavo ja Harmi, nämä varmaankin tykkäisivät ulkoilla talvellakin mutta kun ei uskalla päästää jos on oikeasti pakkasta.

Lendi, minullakin teki ehkä vuorokauden sitä että kommentti-ikkuna näkyi ruudun kokoisena. Ei enää onneksi.