torstai 17. joulukuuta 2009

Safiirin paluu

Näitä on ehtinyt olla jo pari kuukautta ikävä:Nimittäin Raichun silmiä. Nyt kun vihdoin satoi lumi tänne eteläänkin, valon määrä tuntui moninkertaistuvan ja Raichun silmät loistavat taas näin jopa pilvisellä säällä. Ja kun pakkaskeleillä on saatu jopa auringonpaistetta, niin sanonpa vain, että täällä yksi taas tuijottelee että on meillä kaunis simsku. Vaikka itse sanonkin ;p Ja vielä kun tuo poika osaa söpöstellä, aijai.. (Pahoittelen tämänkertaista lässykertointa..)

Niillä Raichun sukulaisilla joita tai joiden kuvia olen nähnyt on (minun mielestäni) aivan upeita silmiä. Esimerkiksi isoäidillä silmät ovat häikäisevät, kuten myös äidillä sekä ihanalla Mali-siskolla. Voisin melkein väittää, että Raichukin on saanut osansa näiden naisten safiirisilmistä :)

Mikäli kasvihuoneilmiö ei ole ihan aikaansa edellä, veikkaan että pimeitä kelejä on tulossa vielä lisää ennen kevättä.. nautitaan siis kaikki auringonpaisteesta nyt kun voidaan!


On tällä meidän itikselläkin nätit silmät, ne näyttävät kivoilta sekä auringon että hehkulampun valossa (vaikka toki erilaiselta).

5 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Voi että... on kyllä kauniit silmät <3 kelpaa kyllä lässytellä ja ihastella!

Elina V. kirjoitti...

Raichun silmien väri melkein vielä korostuu kun sen naamio on suvun neitosia tummempi. Niinpä safiirit loistavat extra kirkkaina ;)

luolaleijona kirjoitti...

Satuinkin muuten hassusti valitsemaan vain sinisiä kissoja noista Raichun sukulaisista :) Toisaalta tuo sininen väri + siniset silmät luo myös hienon efektin.

Heidi kirjoitti...

Kauniit silmät molemmilla pojilla! Hienot sivut täällä bloggerissakin, kyllä kelpaa poikien kertoilla kuulumisia. Kuvia ei voi muuta kuin ihastella. Saako udella millaisella kameralla kuvat on otettu?
Tänään taas totesin, että kissat on vaikeita kuvattavia. Mun pokkari (enkä minä)ei pysy perässä millään.
Hyvää Joulua teille!
T: Heidi, Iita ja Kalle

luolaleijona kirjoitti...

^ Kiitos :) Kuvat on otettu Canon 1000D:llä ja suurimmassa osassa uusista kuvista on käytetty objektiivia Canon EF 50mm f/1.8 II. Sellainen toimiva perusjärkkäripaketti. (Ja silti kissat tosiaan on vaikeita kuvattavia ;D ) Mukavaa joulun odotusta teidänkin poppoolle!