sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Taianomaista Joulua!

Ikkunoissa vilahtelee punaisia lakkeja valkoisine tupsuineen. Tiu'ut helisevät nurkissa, kun vain hiljentyy kuuntelemaan. Olettehan kaikki olleet kiltisti? Joulu on jo ovella! Ylihuomenna alkaa Luolaleijonan klaanin* hidas jutaaminen pohjoiseen ja sitä ennen on vielä paljon tonttuilemisia suorittamatta, joten Luolaleijonan klaani toivottaa rauhallista joulun odotusta ja taianomaista joulua kaikille!


Aslan on ollut Pukin hommissa vuodesta 2008. Silloin se toimi poron virassa.

 
Tänä vuonna tonttuna työskentelevä Raichu oli myöskin viime vuonna porona tuomassa paketteja Pukin apurina.


Koska ihmisellä oli tällä kertaa vaikeuksia valikoida sopivaa joulukorttikuvaa, näet tästä linkistä vielä kolmannen jouluntoivotuksen kotisivuillamme.


* Itseasiassa klaani hajoaa joulun ajaksi, sillä kolme jäsentä viettää tällä kertaa joulua pohjoisen pakkasissa ja yksi jää tuiskuiseen Turkuun. Toivottavasti selvitään! ;)

8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Taianomaista joulua ja mukavaa uutta vuotta 2010!

Elina V. kirjoitti...

Hienot joulukuvat teillä. Ihmeen mieluusti näyttävät pojat sietävän myös tonttulakkejaan ;) Hyvää joulua sinnekin!!! Meidän virallisen joulutervehdyksen taidatte nähdä vasta joulun jälkeen...vai pääsettekö pohjoisessa nettiin?

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos jouluntoivotuksista!

Elina, pääsen pohjoisessa nettiin mutta se yhteys on hiiiiidas, joten en uskalla luvata päivittäväni itse mitään kuvia sisältävää ainakaan. Luultavasti se toimii sen verran että ehdin jossain välissä käydä blogikierroksen läpi.

Raichu on ilmeisesti niin sinut sisäisen tonttunsa kanssa että olisi pitänyt tuota lakkia vaikka tunnin :D Aslanin ilmeestä taas näkee että se ei ollut lakkiin aivan yhtä ihastunut, eikä se sen päässä kovin kauaa pysynytkään. Sen verran että muutaman kuvan ehti napsaista :)

Jenni kirjoitti...

Ihanat tonttulakit ja ihanat joulukissat. :) Rentouttavaa matkaa ja iloista joulua. Pidetään peukut pystyssä, että kaikki reissukissat suoriutuvat joulunajan matkanteosta kunnialla. ;)

Lendi kirjoitti...

Voi mitä joulukissoja <3
Oikein hyvää joulua ja rapsutukset kaksikolle! Toivottavasti kaikki olette olleet kiltteinä ja saatte paljon lahjoja ;)

minna kirjoitti...

OIKEIN RAUHAISAA JOULUA TEILLE JA ERITYISTERVEISET MAAILMAN SULOISIMMILLE TONTUILLE! ;)

Salla kirjoitti...

Rauhaisaa ja hauskaa Joulua koko Luolaleijonan klaanin porukalle! :--)

Sirpa kirjoitti...

Iloista joulua Luolaleijonan klaanille! :)