keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Oho hups.

On päässyt vierähtämään 8kk ja 7 päivää siitä, kun täällä blogissa on viimeksi ollut eloa. Oho hups. Ollaan me täällä hengissä vielä kaikki, ja voidaan vieläpä oikein hyvin. Aslan ja Raichu ovat molemmat kolmevuotiaita poikia, jotka viihtyvät paljon sylissä ja nauttivat huomiosta. Polgarakin on jo kaksivuotias aikuinen naaras, josta tuli viime vuoden puolella CH.


Blogitauon syy ei liittynyt kissoihin, vaan syynä olivat kirjurin omat henkilökohtaiset kiireet. Viime vuonna ja osittain tämänkin vuoden puolella tuli kirjoitettua yksi kappale graduja, ja minulla se näköjään vaati bloggaamisen ym. foorumeilla suoritetun nettielämän sekä useimpien muidenkin harrastusten (kuten valokuvaamisen) totaalista lopettamista. Kissaparatkin ovat kärsineet agilityn ja naksutuskoulutuksen vähäisyydestä tänä aikana, vaikka niiden kanssa on tietenkin vietetty muuten paljon aikaa. Lisäksi tässä tauon aikana on ollut muita aikaa, suunnittelua ja energiaa vieviä tapahtumia, kuten mm. ihmishäät. Gradu on kuitenkin nyt kansissa, joten Luolaleijonan oppivelvollisuus julistettakoon täten suoritetuksi.


 Luolaleijonan klaanin jäsenet ajattelivat palata tuon viime vuoden koetuksen jälkeen nyt takaisin blogimaailmaan, joten toivottavasti täällä joku vielä muistaa meidät! Seuraava näyttelykin on jo ensi viikonloppuna 17.-18.3. Turokissa, jossa tuomarin pöydällä käy molempina päivinä pyörähtämässä neiti Polgara. Seuramiehenä Polgaralla on lauantaina Aslan ja sunnuntaina Raichu (tai sitten toisinpäin). Pojilla on noin puolentoista vuoden tauko näyttelymaailmasta, joten saa nähdä kuinka ne nykyisin näyttelyhalliin suhtautuvat - vaikeinta lienee sillä yksin kotiin jäävällä kissalla. Tervetuloa pistäytymään häkillä, jos olette paikalla!


9 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Jee - olette hengissä!!!!! Oli jo ikävä teitä!

Ana kirjoitti...

Onnee gradusta ja tervetuloa takas *miu*

luolaleijona kirjoitti...

Hei Viivi ja Zepa, pitkästä aikaa! Tulevaisuudessa "nähdään" toivottavasti taas useammin :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Onnea gradusta ja häistä! On niitä blogitaukoja ollut itse kunkin blogissa ilman että edes on ollut mitään parempaa syytä kuin epämääräinen "kiire". Kiva kuitekin, että tekin olette taas palautuneet blogimaailmaan :)

Hanna kirjoitti...

Hähä, meinasin just tulla huuteleen tänne että päivitystä!! Mutta enpä sitte huutele muuta ku että kiva ku palasit henkiin tällä puolella! Rapsut karvasille!

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut gradun valmistumisesta! :)

L-L kirjoitti...

Joskus sitä vain aika humpsahtaa ihan huomaamatta... Kovasti olet blogitauon aikana saanut kuitenkin aikaan. Onnittelut niin gradusta kuin häistäkin.

Kiva että palaatte nyt linjoille.

MissMisery kirjoitti...

Wuhuu! You're back! Mahtavaa! Ja gradukin tuli valmiiks -> onnittelut!

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos vain onnitteluista kaikille! Lienee mahdotonta yrittää kerrata kaikkea mitä meidän luolassa saatika kaikissa teidän blogeissa on tapahtunut tauon aikana, mutta yritämme hypätä mukaan siitä mihin jäätiin :)