lauantai 24. maaliskuuta 2012

Turokista & One Lovely Blog Award

Polgara kävi viikko sitten Turokissa. En ottanut kameraa mukaan, mutta leikin juuri skannerilla ja skannailin arvosteluseteleitä, joten tässäpä Polgaran setelit viime viikonlopulta.

 17.3.2012, tuomarina Kristiina Rautio

18.3.2012, tuomarina Alexey Shchukin.

Itse näyttelyt menivät ihan kivasti. Polgara selvästi jännittää näyttelyitä, mikä sinänsä on leikkaamattomalle naaraalle ihan sallittua ja normaalia. Onneksi kotioloissa ja muutenkin muualla kuin näyttelyissä se on rohkea ja reipas. Se sai sertinsä (CACIB) molempina päivinä, mutta tuomarin parhaan valintaan se ei päässyt. Nyt Polgarallakin on kaikki sertit, jotka se voi näillä näkymin Suomesta saavuttaa. Seuraavan kerran me pääsemme näyttelyyn, kun olemme käyneet ensin ulkomailla joko hankkimassa Polgaralle IC-tittelin tai jommalle kummalle pojista IP:n (mikä ei olekaan niin helposti tehty, kun kyseessä on hyvin tavalliset värit ruskeanaamio ja ruskeatäplikäs, ja kissat ovat pian neljävuotiaita mikä esimerkiksi tarkoittaa sitä, että siamilainen on varmasti paljon tummempi kuin kilpailijansa). Toinen vaihtoehto on odottaa, kunnes Polgara on leikattu ja käydä sitten vielä muutaman kerran näyttelyissä hankkimassa sille PR-titteli. Saa nähdä, saanko kuitenkin aikaiseksi käväistä vaikka jonkin naapurimaan puolella tänä vuonna :)

Elina Temppukissat -blogista napsaisi pari kuvaa myös Polgarasta:

Tuonne taas pitäisi mennä..

Tännepäin, mars!

Häkissä pönöttäjät.

Polgaran tulkinta kaverin korvan pesusta.

Saimme Vaahterakujalla -blogin Jutalta One Lovely Blog -palkinnon. Kiitoksia! :) Mukavaa saada tuollainen, vaikka olenkin kyllä ehkä maailman laiskin vastailemaan noihin tai jakamaan niitä. 
 Tunnustuksen mukana tulivat seuraavat tehtävät:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

En yleensä jaksa höpistä blogissa itsestäni, koska tämä blogi on tarkoitettu Raichun, Aslanin ja Polgaran kommelluksien kirjoittamiseen ja siinä samalla muihinkin kissa-asioihin. Katsotaan, saisinko kuitenkin seitsemän faktaa raapustetuksi.

1) En jaa kissojeni ruokamakua. En esimerkiksi pidä kalasta tai raa'asta lihasta kovinkaan paljon, vaan pidän enemmänkin kirpeistä ja tulisista mauista. Tämäkään ei aina kuitenkaan estä Polgaraa työntämästä naamaansa lautaselleni, jossa on jotain erinomaisen hyvää, naga morichilla maustettua lihakastiketta..

2) Harrastan kissojen lisäksi muunmuassa neulomista.

3) Minulla on kasvattajanimi, FI*Maanlasten. Kasvattajanimi on ollut minulla kohta 2 vuotta. Olen ollut kiinnostunut kasvatuksesta ja erityisesti IV-kategorian rotujen terveydestä, historiasta ja rotupiirteistä jo hyvin pitkään, ja toivon että joskus tulevaisuudessa voin tehdä muutaman pienen valinnan, jotka omalta osaltaan ovat tukemassa Suomessa hyvin pienten OLH- ja BAL -rotujen terveyttä ja geneettistä monipuolisuutta. Kovin laajamittaista kasvatustoimintaa en kuitenkaan suunnittele eikä edes yhden pentueen toteutuminen ole mitenkään varmaa. Aika näyttää, mutta pidetään optio auki ;)

4) Rakastan fantasiakirjallisuutta.

5) Minulla on sellainen yhteinen piirre kissaeläinten kanssa, että en muista juoda tarpeeksi. Pitäisiköhän jättää itsellenikin vesilaseja ympäri taloa, jotta muistaisi juoda tarpeeksi vettä? ;) (Kissoillamme on aina 3-4 piripintaan täytettyä lasia ympäri taloa.)

6) Haluaisin kissoillemme isomman ulkoiluhäkin.

7) Olen kotoisin niin pieneltä paikkakunnalta, että tiedän alueelta (naapurikunnasta) vain yhden perheen, jossa on itämaisia kissoja - ja senkin blogien kautta. Varmasti IV-kissoja on siellä enemmänkin, mutta en usko että kovin montaa.

Olipas hankalaa keksiä kokonaiset seitsemän faktaa! En millään keksi viittätoista blogia, joissa tämä tunnustus ei olisi jo ollut. Lisäksi olen vieläkin blogitauon jäljiltä aivan pihalla siitä, missä blogeissa mitäkin on kiertänyt. Nimetään nyt vaikka kolme blogia, vaikka lemppareita minulla löytyy pilvin pimein. Napsaiskaa muutkin mukaanne, jos ette ole vielä saaneet!

3 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Jaa katos vaan, kiitos! Me vastattiinkin jo :-)

sitruuna kirjoitti...

Kiitos, me arvostetaan, mutta ollaan liian laiskoja jatkamaan!

Pirjo kirjoitti...

Onnea kasvattajatoimintaan! Pienet ja vastuulliset kasvattajat ovat varmasti aina tervetulleita toimintaan. Sellaisesta mieluiten kaverini hankin, jos vain on mahdollista.

Hyvää pääsiäisviikkoa!