torstai 14. heinäkuuta 2011

Kuka teillä päättää ruokakaapin sisällön?

sitruunoita
kuohukermaa
leikkeleitä
maitoa
pattereita
roskapusseja
"Kissat EIVÄT ole saaneet tänään vielä päiväruokaa!"
Powkarralle palljon maitonappiherrkuja
possun syräntä viissi kiloja
kissojen maitoa monia pulloja
hiirrrrrrriä


Oletteko koskaan miettineet, miksi ruokakaupan ostoslistalla on joskus hieman omituisia ostoksia? Minä olen. Olen laittanut omituiset mielihalut klaanin toisen ihmisjäsenen syyksi, mutta vihdoin viimein taisikin paljastua oikea syyllinen.. On ne kissat vain nykyään niin viisaita!
Mitähän sitä vielä keksisi..

Kovin ihmeellisiä uutisia ei meidän klaaniin näin kesän keskellä kuulu. Pojat kävivät rokotuksissa ja astmakontrollissa. Raichu sai ohjeen jatkaa samaan malliin kuin ennenkin eli lääkettä kerran päivässä, sen enempiä tutkimuksia sille ei tehty kun keuhkot kuulostivat hyvältä ja nykyinen annostus on toiminut hyvin. Raichu sentään jopa antaa kuunnella keuhkojaan, Aslanin mielestä eläinlääkärillä on niin jännää että pitää kehrätä täyttä häkää joka ikinen kerta.


Rokotuksia pisteltiin taas ihan kiva määrä, olin jo unohtanut laittaneeni noille vuosi sitten klamydiarokotteenkin joten se uusittiin perusrokotteen lisäksi. Rabiesrokotuskin otettiin ihan vain siltä varalta että joskus innostuisi vielä käväisemään naapurimaassa - Polgarallekin voisi tuon laittaa.


Rokotusten lisäksi poijjaat luovuttivat urheasti verta tieteen puolesta. Kilttejä ovat nuo mamman pojat, Aslan ei kummemmin venkoillut ja Raichukin laittoi vain päänsä mamman kainaloon piiloon ja antoi ottaa verta kokonaiset kaksi kertaa kun toinen putkilo saastui neulan pudottua siihen. Pikkusen piti sanoa kyllä auau, uiui :) Nyt onkin kaikkien meidän kattien geenit kissangeenit -tutkimuksessa, Polgara on omansa antanut jo viime vuonna. Ehdottomasti halusin poikienkin geenit mukaan, Raichulla voi olla astmansa kanssa paljon annettavaa tutkimukselle ja Aslanilla yliherkkyytensä (allergia?) vuoksi myös. Lähettäkäähän muutkin (erityisesti vetoan nelosten omistajiin) verta tutkimukseen, jotta ryhmä saisi vielä joku kaunis päivä monta tärkeää mysteeriä ratkottua! Itämaisia lyhytkarvoja on tutkimuksessa tällä hetkellä 38, itämaisia pitkäkarvoja 6, siamilaisia vain 25 jne. Lisätietoja Hannes Lohen tutkimuksesta löytyy osoitteesta kissangeenit.fi.


Muuten aika on mennyt lähinnä lintuja bongaillen, torkkuja ottaen, ruohoa ahmien (ja matolle oksentaen) sekä leikkien ja ulkoillen. Jatketaan kesää samaan malliin! Lopuksi on vielä pakko mainostaa, että mihin ostoslistalla lukeneet sitruuna ja kuohukerma (sekä kaapissa jo olleet lemon curd, kananmunat ja sokeri) tuli käytettyä. Luin joskus kauan sitten Pujoliivi-blogista erään reseptin, joka on ollut meidän perheen lemppari"jäätelö" siitä asti. Suosittelen kokeilemaan jos pitää sitruunasta ja jäätelöstä! Polgaran lasten vaiheesta kiinnostuneille löytyy muuten kuva kauniista Fanni-neidosta täältä.

Valpasta ja maukasta kesää!

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuo ostoslista ja Polgara sitä laatimassa, LOL! XD

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Jaa, miksihän meidänkin listaltamme löytyy välillä mitä mielenkiintoisempia hankintoja, vaikka kissat eivät pääsekään keittiöön jossa listat kirjoitetaan...

Ovat kyllä kaikki aivan ihania hörökorvia <3

Meei kirjoitti...

Huh, onneksi meillä ei sentään vielä manipuloida ostoslistoja. Vaikka Polgara kynäilemässä onkin varsin söpö ilmestys :D

Satu kirjoitti...

:D ihana Polgara! ja nyt nolottaa - olisi omassa viime postauksessa tietenkin pitänyt mainita myös Polgara ja Aslan :/ Ainoa puolustukseni on, että kirjoitin sitä silmät ristissä lähellä keskiyötä.

ella kirjoitti...

Mainio ostoslista! Meilläkin toisinaan ilmestyy kauppalistalle "vasemman käden käsialalla" tehtailtu SILAKKOJA... Kiitos aamun nauruista, Polgara näyttää niin fiksulta kynä suussaan :D

luolaleijona kirjoitti...

Satu, olisit varmaan saanut luetella aika pitkän listan kissoja jos olisit kaikki jälkeläiset listannut ;)

Ei ole muuten photoshopattu tuo kuva, meidän Polgara vain ON niin fiksu tyttö ;)

Elina V. kirjoitti...

Hyvä Polgara! Kuuluuhan sitä kissojen puoliaan pitää :)

Viivi kirjoitti...

Juu, lisäksi whiskas herkkunappeja! On se hyvä, että te pidätte puolianne!

Ja kiitos rokotusmuistutuksesta!!!!!!! Heti varaamaan aikaa!

Jonna kirjoitti...

Ihana Polgara <3 Pietari vaan paiskoo löytämänsä kynät seinille :)