sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sunday Times

Sunnuntaisin on mukava lukea lehteä. Meillä se on tosin helpommin sanottu kuin tehty.. Lehden luku on nimittäin myös Raichun lempiharrastuksia. Mitenkäs muissa kissaperheissä sujuu lehden luku?

 Pitää puskea kaikkea mihin yltää kun on kivaa!

Puskeminen + peppurapsutus = kuperkeikka. Raichun tavaramerkki pennusta asti. Näitä tehdään aina monta peräkkäin.

 Lisää!

 Ja jos vielä uudestaan!

Lattialla oleva kahiseva lehti saa tietenkin kissoissa aikaan pientä villiintymistä. Viimeistään siinä vaiheessa on ihmisten viisainta luopua yrityksestä, kun joku kissoista kaivautuu lehden alle ja toinen tuijottaa vieressä.. 


 Aslan on erotuomarina.

Kuvissakin vilahtaneen ilmankostuttimen käyttöönoton vuoksi ruokajärjestelyjä vaihdettiin taas. Kolme kissaa voi näköjään ruokailla vierekkäinkin, ainakin jos tarjolla on tarpeeksi hyvää ruokaa!Ruoan jälkeen pestään naama..

 
..ja mennään venytellen päiväunille.5 kommenttia:

ella kirjoitti...

Ooo, itämaisia taistelulajeja! :D Etenkin joka suuntaan harottavat itämaiset taisteluvarpaat herättävät ihastusta <3

Unnan tätikissat Lyyti ja Vappu ovat myös mahdottomia lehdenlukijoita. Lehden avaaminen on selkeä "kissa, tulethan makaamaan juuri tähän?" -kutsu. Raivostuttavan hurmaavaa huomionkipeyttä :)

Viivi kirjoitti...

Tutun näköistä touhua! Viivin on aina ihan pakko tulla istumaan juuri sen lehden päälle, jota luetaan ja Säteen tarvii päästä sivujen väliin. Ja Säde on meillä tuo kuperkeikkojen heittäjä.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kovasti tutun näköiseltä vaikuttaa meistäkin tuo teidän lehden luku. Elli ei meillä niin kauheasti ole lehdistä kiinnostunut, mutta Mäykynen tulee aina tallustelemaan luettavana olevan lehden päälle ja lopuksi siihen voi sitten heittäytyä ottamaan päivätorkut. Mielellään vielä juuri sen jutun päälle, jota henkilökunta on parhaillaan lukemassa :)

Tiikerikissat kirjoitti...

Meidän lehdenluku menee aikalailla samoissa merkeissä. Minnie makaa niin lehtien kuin kirjojekin päällä ja kehrää kovaan ääneen. Max tuijottaa lehteä murhaavasti ja Moira yrittää töniä lehteä/kirjaa kovakouraisesti pois. Ollaankin luovuttu sohvalla lukemisesta ja ainoat lukuyritykset tehdään sängyssä iltasin, kun kissat vetää rallia ympäri kämppää :D

luolaleijona kirjoitti...

Hienoa että muissakin taloissa kissat ottavat osaa lehden lukemiseen :D