tiistai 9. marraskuuta 2010

Klaanirock

Siivoilin tuossa hiekkiksiä, ja Raichu tuijotti kiipeilypuussa suurilla silmillä, närkästyneenä kun joutui olemaan sen ajan pois sylistä. Sille piti sitten laulaa lohdutukseksi mieleen tullutta lastenlaulua, "Ruikku istui puussa, ei oo ruikulla hampaita suussa.." jne. (Ruikku=Raichu kotoisammin). Tämä on pakko jakaa, ei muuta kuin pöllörock soimaan taustalle ja laulamaan! Laulu on jatkoa taannoin julkaistuille Aslanin laululle ja Raichun laululle. (Ehkäpä Polgarakin saa joskus vielä omansa!)

Raichu istui puussa,
ei oo Raichulla hampaita suussa,
suuret on silmät ja pieni on pää
eikä se sano että mau mau mau
vaan mää, mää, mää-ää, mää-ää, mää-ää.


Aslan istui haassa,
oli ruohoa syömässä maassa,
suuret on silmät ja suuri on suu
eikä se sano että mau mau mauu
vaan mää, määmää, mähää, mähää, mähää.

[VÄLISOITTO

Polgara  istui yössä
 oli kuutamon palvontatyössä,
karmea kuono ja valtava suu
eikä se ulvo että hepskukkuu 
vaan uu, uuhuu, uu-uu, uu-uu, uu-uu.

[VÄLISOITTO]

 Luolaleijona tykkäs huonoa
kun sillä ei ole kuonoa.
Onpahan laulut ja laulupuu
eikä se laula että huuhuuhuu vaan kukkuu kukkuu kukkuu!

5 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ooookei... 8-0 :-%

Jos haluutte muuttaa meille, yritetään järkätä!

Jenni kirjoitti...

Ootte kyllä aika edistyksellisiä kissukoita! Kaikilla kissoilla ei oo edes blogia ja melkein kellään ei ole omaa laulua. Hienoa ja hauskaa! :D

luolaleijona kirjoitti...

Kiitti Jenni :D Voidaan olla myös taantumuksellisia kun taannutaan lastenlauluihin, mutta ei meillä jakseta olla niin pipo kireällä ;D (Polgarallekin olisi oikeastaan jo laulu valmiina, se ei voi olla mikään muu kuin..)

Musta ja Harmaa: Mie en ymmärtäny :S :/

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Eiko me vaan sitä, että jos teitä kovasti siel kaverit hei kiusataan lauluilla ni muuttakaa meille! Meil ei kiusata.. lauluilla... no mut safkapuolessa ja leikityksessä on toisaalta meil kyllä aika paljon toivomisen varaa. Niin että kai se tavallaan menee tasan, öh.

luolaleijona kirjoitti...

^ Ahaa :) Kyllä meillä kiusataan kissoja, tänäänkin olen sanonut yhtä koiraksi ja en edes muista miksi kaikeksi noita kahta muuta olen sanonut, varmaan aika moneksi asiaksi ;D Tosin ne osaavat kyllä kiusata takaisin, olen melko varma että esim. Raichun PIIIIP IIIH MIIH PIIP PIIP on suomennettuna "takapuoli ylös laiskimus ja ala leikittää minua tai ei hyvä seuraa".. :D