tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tipubongailua

Mistä tietää, että on maaliskuu?

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tutun näköistä! Meilläkin on maaliskuisia kurottelu- ja kurkisteluharjoituksia nykyisin joka päivä. Tottiskin yrittää urheasti karkailla ovesta, vaikka vielä syksyllä oli sitä mieltä, että ulkona on ihan liian kylmää ja tuulista. Kaikkea se maaliskuu teettää, kollius herää kummasti!

Sirpa kirjoitti...

Ikkunakurkistelukausi on täälläkin meneillään. Kevät, kevät, kevät!!! :)

Nunt kirjoitti...

Meillä ikkunalaudalta on parina viime viikkona kuulunut hyvin hiljaista "määh-mä-mä-mä-mä-mäh-määh" kun Suvi katselee lintuja :D

luolaleijona kirjoitti...

Juu, rehellisyyden nimissä en kyllä tarkistanut mikä eläin siellä liikkui, kunhan kuvailin poikia ;) Alueella menee kyllä irtokissan jälkiä mutta on täällä lintuja ja koiriakin paljon. Tosin tuossa suunnassa minne pojat katselivat asustaa kyllä tyttökissa ihan vieressä, onneksi sisäkissa :)

Elina V. kirjoitti...

Meilläkin "luontokanava" on reippaassa käytössä. Fedjan kannalta katsoen ehkä jopa liian reippaassa (pistän tästä todistusaineistoa myöhemmin esille)

Vulpes kirjoitti...

Hehe, hyvä kuvasarja. :D
Meillä on myös lintubongailu päivittäistä ajavietettä. Kisu saattaa istua monta tuntia keittiön pöydällä paisteja katselemassa. Välillä kun joku lentää ihan ikkunan edestä, täytyy mennää kyyryyn ja vaania saalista ja vähän säksättää. Hassun näköistä. :)