torstai 25. maaliskuuta 2010

Jotain pientä ja vielä suloisempaa

Ehkä lienee jo korkea aika valottaa hieman, mistä oli kyse mm. uuden vuoden postauksessa, jossa sanoin, että tänä vuonna on tiedossa jotain uutta meidän klaaniin ja poikien pään menoksi. Edellisen postauksen ylempi kuvakin liittyy asiaan tavalla tai toisella..

Meidän klaanin ihmisjäsenet ovat reissanneet pääkaupunkiseudulle päin aika tiheään tahtiin viimeaikoina. Aslania ja Raichua ei ole huolittu mukaan, mutta kotiin tullessa vaatteissa on ollut aina paljon mielenkiintoisia hajuja haisteltavaksi. Reissaamisen syy valkenee pojille aikanaan, eikä se olekaan ihan mikään pikkujuttu.

Meille nimittäin tulee kolmas. Tyttö, itseoikeutettu prinsessa äijävoittoista klaaniamme täydentämään. Hän on nimeltään Skazki Polgara, ja hän tulee meille sijoitukseen Sadulta, mikäli kaikki menee suunnitellusti eikä neiti kehitä itselleen viimetipassa napatyrää, rintalastakoukkua tai muuta sellaista. Neiti on suklaakilpikonnatäplikäs itämainen pitkäkarva - aika kirjavainen! Polgara on käyntiemme aikana ehtinyt jo hurmata meidät pikkiriikkisen kissan suurensuurella luonteella. Ihmisiin pitää tulla heti tutustumaan ja kiivetä vaikka paitaa pitkin tarkastelemaan lähempää. Masurapsutukset kelpaavat ja omia mielipiteitäkin löytyy. Hurja metsästäjäkin neiti on, mistä löytyy todiste esimerkiksi Temppukissojen Elinan kuvaamasta videosta. Polgara on videolla 6 viikkoa ja 5 päivää vanha. Linkki videoon sekä lisää kuvia Polgarasta löytyy Skazki-kissalan blogista, missä on myös linkit kahteen Jan Nyströmin kuvaamaan settiin söpöjä pentukuvia.

Sen verran täytyy vielä sanoa, että vaikka nyt onkin kevät, ei kyse sentään ole jokakeväisestä pentukuume-epidemiasta ..ellei sitten siitä viimevuotisesta, sillä tätä on suunniteltu ja mietitty vähintään siitä asti ja etsitty juuri sitä meidän neitiä. Haluan jo nyt kiittää Satua mahdollisuudesta saada tämä pieni suuri pirpana meille sijoitukseen, sen tärkeimmän eli paijattavan ja leikitettävän ja hurmaavan kissapersoonan lisäksi odotan suuresti myös sijoituskotina toimimisen tuomia iloja ja haasteita sekä hienoa mahdollisuutta päästä omalta osaltani auttamaan kasvattajaa itämaisten kasvatustyössä.

  Neiti Kirjavainen vähän yli 2 viikkoa vanhana

Polgara sisaruksineen täyttää tänään 25.3. jo hurjat 2 kuukautta. Vanha kuva  tässä on kahdesta syystä: oma kamerakäsi ei ole pysynyt mukana tytön kasvaessa isommaksi, joten suurin osa kuvista on pelkkää suttua. Parempia kuvia löytyy mm. niistä Jan Nyströmin kuvaamista. Toiseksi, onhan tämä vauvakuva nyt aivan ylisuloinen!

~~~~~~~~~

Samalla kun iloitsen Polgarasta, täytyy sanoa että sydän itkee verta toisen pennun puolesta. Maailma menetti niin paljon Goljatin mukana. Syvin osanottoni kaikille Goljatin ihmisille.

13 kommenttia:

Tia kirjoitti...

Jotenkin tuon edellisen postauksen jälkeen ei ollut kovin suuri yllätys kuulla pinkille kupille olevan tulossa "sopivampi" käyttäjä kuin nuo teillä asustelevat herrat... ;) Onnea rinsessasta ja osaanotot herroille tulevasta maailmanmullistuksesta. =)

Jenni kirjoitti...

Onnea! Ei ollut pinkki kissanpentu, mutta melkein. :)

Ihania uutisia! Todella mielenkiintoista päästä seuraamaan kuulumisianne jatkossa. JOS (siis todella iso JOS) itse vielä ottaisin kolmannen kissan, niin haluaisin myös sijoitustytön... Mutta kun sellaisesta ei ole ainakaan toistaiseksi koskaan puhuttu vakavissaan, niin sitäkin innokkaammin tulen seuraamaan muiden vastaavaa kissakuviota. Ihan jännittää teidän puolesta!

Milloin Ihastuttava Neiti muuttaa teille, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan? Herrakissat tarvitsevat varmaan todellakin osanoton, voi hieman maailma järkkyä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uudesta tulevasta perheenjäsenestä! Hirmu suloinen tuo neiti onkin ainakin. Olen itsekin miettinyt, että voisin joskus ottaa juuri sijoitukseen tyttökissan. :)

Ei muuta kuin jännittävää odotusta sitten. Tässä vaiheessa aika varmaan matelee, mutta äkkiä se sitten lopulta menee.

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut tulevan kissatytön johdosta! :)

Nunt kirjoitti...

Voi poika-parkoja :D Toivottavasti ei tule kauheana shokkina uusi kuningatar :D

Ana kirjoitti...

Pentunen! pusipusi!

Salla kirjoitti...

Hanna, minä olenkin jo odotellut että milloin tämän "perheuutisen" julkaiset! Onnea teille tulevasta prinsessasta, hyvin kaunis neiti on :--)<3 (nim. kuolannut pentujen kuvia)

luolaleijona kirjoitti...

Tia: pitihän sitä vähän pehmentää ensin, ettei ihan liian kovasti kukaan järkyty ;)

Kiitos kaikille! Poikien suhtautumista odotellaan kyllä vähän jännittävissä tunnelmissa, mutta loppujen lopuksi olen aika luottavainen asian suhteen :) Onneksi noita tutustumisia voi ainakin pehmittää hieman eri keinoin.

Aika tosiaan on madellut tässä viimeiset pari kuukautta, mutta toisaalta, eihän tuollainen yksi kuukausi melkein tunnu enää missaaän ;)

Salla, ovat tosiaan söpö pentue koko nelikko <3 Pidähän Aslanille peukkuja, sillä voi olla suuri viikonloppu edessä! Trimmattiin juuri äsken sähköisellä trimmerillä poikien korvat ensimmäistä kertaa ikinä. Olen aika ylpeä suorituksesta, kukaan ei loukkaantunut edes henkisesti ;D Kynnetkin leikattiin juuri ja laukut pakattiin - mikäkö muka jätän viime tippaan näyttelyihin valmistautumisen? ;)

Elina V. kirjoitti...

Pistetään nyt tänne virallisetkin onnittelut, vaikka olenkin tätä ilouutistasi saanut onnellisena seurata vierestä :)

Aivan huippua saada Nexun siskopuoli viereen asumaan :) Arvaa vaan kiskonko teitä agiradalle...

Lendi kirjoitti...

Jee jee :D On kyllä ihana uutinen ja onneksi olkoon koko porukalle! Innolla odotamme uutisia lisäkuvien kera ja seuraamme sivusta odotusta! Mahtavaa!

Saana kirjoitti...

Ihana pieni prinsessa, onnea kovasti täältäkin suunnasta. Niin kiva aina kuulla, kun perheet kasvaa <3

luolaleijona kirjoitti...

Kiitokset vain kaikille =) Lisää kuvia ja uutisia seuraa toki aikanaan ;) Skazki-kissalan blogissa ja kotisivuilla on myös paljon kuvia, mm. juuri 9kk täyttäneistä lapsosista.

Elina, jos Polgara vain osoittaa mielenkiintoa agiin niin tottakai se nähdään myös radalla :) Ainakin nyt pentuvaiheessa yritetään tarjota paljon hyviä kokemuksia ko. touhusta, ja tosiaan, geeneissä ainakin löytyy taipumusta ;)

luolaleijona kirjoitti...

Hups, 9vko =D