keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Matkalle

Meidän klaani lähtee pitkälle viikonlopulle "pohjoiseen". Huomenna on luvassa kahden tunnin ja perjantaina kuuden tunnin automatkat - ja nuo ajat on siis laskettu kesäkeleillä, ilman kissoja matkustaen. Eli piiiiitkä reissu tulossa, kun stoppeja pitää olla paljon että hanit jaksaa ja pääsee pissalle ja jaloittelemaan jne ;)

Jos joku ei tiedä millaista matkustus kissan kanssa voi olla, tässä esimerkki. HUOM! En suosittele avaamaan jos on kissoja samassa huoneessa, Raichun tämä video sai ainakin levottomaksi.
Eli siis Aslanin on saatava kommentoida kaikkea. Ja jotkut väittävät että lasten kanssa matkustaminen on rasittavaa ;) No, ei Aslan onneksi koko ajan noin kovaa huuda. Tähän viedolle tallentui nyt vielä oikein kovaääninen karjunta.

Video on otettu tänään, kävimme tarkastuttamassa Aslanin silmät. Kaikki ok, ja onhan tuo rähmiminenkin jo melkein täysin loppunut, mutta olin jo kerennyt varata ajan aiemmin ja halusi varmistaa ettei siellä nyt varmasti ole naarmua tms. Ei ollut, silmähuuhteella huuhtelua jatketaan vielä päivä, pari ja se riittää :) Varulta saatiin silmätipparesepti, mutta tuskinpa sitä tarvitaan.

Tuo boksi ei muuten ole lähdössä mukaan, vaan pojilla on pidemmillä matkoilla paljon tilavammat oltavat. Siitä huudon ei pitäisi johtua. Nuorempana matkat menivät yleensä hiljaa, mutta huutaminen lähti pikkuhiljaa paikallisbusseista, aluksi niin että Aslan huusi vain silloin kun bussikin "huusi". Tarkoitus olisi kesällä järjestää Aslanille ulkoilun yhteydessä oma "autokoulu", katsotaan nyt miten sen saan suunniteltua ja toteutettua, jospa se siitä koulutuksella rauhottuisi kun on ollut hyvin boksissa ennenkin. Ilmeisesti se on joku kerta säikähtänyt jotain, ollut ikävä matka tms mistä on jäänyt tapa päälle?

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hui! En saa työkoneella videota auki, mutta voin kyllä kuvitella, t. nimim. kissojen kanssa matkustanut... Toivottavasti kaikki menee hyvin ja rauhallisesti. Turvallista ja mukavaa matkaa koko porukalle! :)

Jonna kirjoitti...

Avasin videon varoituksestasi huolimatta vaikka Iiro nuokkuu tuossa vieressä - kaveri viitsi juuri ja juuri kääntää päätään äänen suuntaan :) Ilmeisesti Aslan puhuu siis niin vahvalla itämaisella korostuksella ettei meidän norjalaispoika sellaista ymmärrä :)

Meidän automatkat on tällä hetkellä ihanan rauhallisia "koputtaa puuta kaksin käsin". Pieta ja Iiro nukahtavat heti autoon joutuessaan, ovatpa ne sitten pienessä tai isossa kopassa, edessä tai takana. Täyttä juhlaa siis ihmismatkustajille. Pietan ensimmäiset matkat menivät huutaessa, mutta ilmeisesti kokemusta on karttunut jo niin paljon, ettei kaveri viitsi enää kiljua. Saattaa myös olla että se meidän pieni uusi kassi on niin turvallisen oloinen, että uni tulee helposti.

Edesmennyt kotikissani Eemeli teki kaikki mahdolliset asiat (oksennus, pissa, kakka) ensimmäisen 40km aikana ja makasi sitten hiljaa kuola valuen loppumatkan. Tämä siis matkapahoinvointilääkkeistä ja Feliwaystä huolimatta :) Kun oli tottunut matkustamaan vartti ja pysähdys aikataululla, nykyiset kissat tuntuvat aivan jumalaisilta reissukavereilta :)

Turvallista ja mukavaa reissua toivottaen Jonna ja kaikki karvapojat

Lendi kirjoitti...

Toivottavasti matka sujuu hyvin ja ajakaa varovasti :)

Meillä on yllättävän hyvin sujunut matkustus kaikkien kanssa. Välillä tosin ottaisin Micin pahoinvoinnin tilalle huutamisen... Harmi kun ei voi valita ja vaihdella ;)

Hauskaa pääsiäistä kaikille!

Henni kirjoitti...

Poppari tuli etsimään Aslania tästä tietokonepöydältä. Kurkki jokaisen kolosen ja näytön taakse, että missä se kissa oikein huutelee.. Tuli makkarista asti tarkistamaan asian, että kuka vieras poikien reviirillä oikein mäkättää. :D Huhuili itsekin, mutta hiljeni kun video loppui. :D

Mulla ei oo pojat kamalasti matkustaneet autossa, mutta sillon näyttelyreissulla olivat junassa ihan hiirenhiljaa koko matkan, paitsi sitten kun tuli toinen kissa joka huusi niin tietysti sitä sit myös vastattiin. Äiti ja isä ei kyllä sanoneet mitään että olis pojat jotain huudelleet sillon kun Vantaalle muutin ja ne kuskasi pojat autolla Turusta.