perjantai 19. maaliskuuta 2010

Opiskelijaelämää


Tällainen viikko oli meillä. Joskus pitää tehdä fiksuja valintoja ja lukea tenttiin viimeisellä viikolla yötä myöten. Onneksi kissat auttavat - Raichu sammui useampaan kertaan tenttikirjojen päälle ja Aslan popsi viivottimen parempiin suihin. (Ei sentään niellyt paloja..)



Pahoittelen kun rääkkään ihmisiä kännykällä otetuilla kuvilla. Keskityin tosiaan lukemaan niin kovin, etten edes kameraa viitsinyt hakea. Tässä Aslan murjottaa: "Onko pakko lukea koko ajan?". Murjottamisen jälkeen se tuli viekkuun nukkumaan, meidän oma unikissa <3 Unihiekan tarttuminen on muuten taattua kun Aslan on lähistöllä. Koulukirjakin auttaa.


Lopuksi vielä näyte siitä, miksi en yleensä kuvaa kännykällä. Kai sillä saisi ihan ok kuviakin, mutta en todellakaan osaa kuvata sillä :D Tilanne on siis sama kuin edellisessä postauksessa "tipubongailua", Raichu bongaili vaan välillä vähän mammaakin tai tarkemmin sanottuna kerjäsi rapsutuksia.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Meillä oli tätä ihan samaa minun opiskeluaikana. Siksi varmaan valmistuminenkin kesti niin kauan :)

Opinnäytetyön kirjoitin yhdellä kädellä, koska toisella kädellä piti pitää Pietarista kiinni. Yritin toki lattialle häätämistä monta sataa kertaa, mutta kumipallon tavoin Pieta pomppasi aina vaan takaisin näppiksen päälle pyörimään :)

Iiro sen sijaan venytteli kivasti selkääni vasten kynnet puolittain esillä... hrrrr

Jaksua silti opiskeluun!

Lendi kirjoitti...

Oikein paljon opiskeluintoa! Täällä painitaan töiden kanssa, postauksetkin on jäänyt todella vähille :/ huoh...

luolaleijona kirjoitti...

Juu, on se vaan törkeää kun opiskelu / työt haittaa välillä harrastuksia ;D

Onneksi kissoista on tosiaan hyvää lukuseuraakin, piristää pitkää opiskelupäivää pari huomionkipeää kattia ja pieni leikkituokio on hyvä tauko itsellekin.

Luulen Jonna muuten, että minun on myös kirjoitettava opinnäytetyö yhdellä kädellä, jos haluan sitä kotona kirjoittaa. Meillä on myös eräällä kissalla näppiksellehyppytaipumuksia.. :/ Ihana Iiro, hierojakissa! Meillekin yksi kappale sellaisia kiitos :D