tiistai 23. maaliskuuta 2010

Jotain pientä ja suloista

Olen kovasti yrittänyt hokea sellaista mantraa, että "ei kissatavaroita ennen Turokia". No, epäonnistuin. Käytiin tänään kaverin kanssa juttelemassa papukaijalle ja katselemassa kaloja eläinkaupassa, ja mukaani tarttui jotain.. no, pientä, suloista ja pinkkiä. Tulee olemaan kovassa käytössä ;) Vieressä vertailun vuoksi yhdet poikien kivoimmista kupeista. Sopivat hyvin yhteen, nämä 3 kuppia :)


Koulukiireet jatkuvat vieläkin Luolaleijonan klaanissa. Yliopistolla on tullut pyörittyä sellaisia päiviä ja sellaisiin vuorokauden aikoihin että ei varmaan kaikki uskoisi jos kertoisin. Onneksi kotona on odottamassa nuo mussukat, niiden kanssa seurustellen menee luksus- vapaa-aika kivasti. Ei kissat ole onneksi useinkaan olleet edes työpäivän mittaa kahden kesken kun on tuo isäntäkin ja aikataulut menee osittain ristiin. Viikonloppuna Aslan sai kuitenkin hernekasvin nenäänsä, kun kehtasimme vielä lähteä pitkästä aikaa perjantai-iltana kavereiden kanssa ulos. Kotona odotti silpuksi revitty talouspaperirulla.. ainakin Aslan osaa ilmaista itseään ;) Se on niin sosiaalinen ettei tykkää ollenkaan olla ilman ihmisiä. Extrapaljon huomiota vain meidän Mussulle, niin eiköhän se siitä :) Viikon päästä helpottaa jo, kunhan saadaan ensin Turok kunnialla pois alta.

Turokista puheenollen, ilmoittautukaahan kaikki paikalle tulevat joko tähän tai tulkaa viimeistään paikan päällä koputtamaan olalle =) Aikamoisen listan teitä olenkin jo kerännyt, mutta aina jää joku kissanhäkki vierailematta kun ei kaikkia hoksaa.  Me ollaan siis paikalla molempina päivinä, ja meidät tunnistaa vihreä-ruskeista verhoista ja kahdesta ihanasta kissapojasta ;D


Poikien ruokakuppeja on siirretty, sillä entisen ruokailupaikan lähistölle tuli metrin päähän kissanvessa entiselle akvaarion paikalle. Vessa taas joutui aikoinaan evakkoon kiipeilyhyllyn tieltä. Uusi ruokapaikka onkin aika kätevä, se kun sijaitsee heti kissanruokakaapin vieressä. Tänään oli itämaisille kissoille sopivaa thai-ravintoa, herkkupurkkia a la cosma. Viimeviikkoinen lohiversio Cosman ruuasta saattoi olla meidän pojille epäsopivaa, sillä lohta syötyään Raichulla ilmestyi vuorostaan leukaan karvaton laikku. Leuan alle oikeastaan, siihen kohtaan missä iho on pehmeää. En tiedä onko kyse allergiasta vai onko Raichu puskenut hedelmäkorin pajukeppejä liian lujaa (kyseistä touhua olen katsellut jo pidempään vähän sillä silmällä että ihme jos ei tule haavereita), mutta voi olla ettei Raichulle ole tulossa sertejä tällä kertaa tuon vuoksi. Aion sen kuitenkin paikalle tuoda, sillä laikku on parantunut jo reilusti eikä sitä edes huomaa ellei katso tarkkaan. Jos laikku olisi vaikuttanut pitkäkestoisemmalta olisi Raichu saanut kyllä jäädä kotiin, mutta näillä näkymin siis paikalle tulee klaani kokonaisuudessaan.

9 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Innolla odotan kuka pinkkiä kuppia mahtaa käyttää :D

Aivan ihanat on muuten kupit! Itse olen toivoton kuppifriikki, mutta en ole vielä löytänyt pojille "the one" kuppeja :/ Gastonin on tosi vaikea syödä laidallisista astioista, eikä edes pienimmästä kupista suostu syömään. Noissa teidän kupeissa on tosi hyvät laidat, eli on varmaan helppoa saada sieltä ruokaa suuhun?

luolaleijona kirjoitti...

^ Raichun oma värihän on ollut pinkki pennusta lähtien ;D Sillä oli punaiset pentuvaljaatkin ja vaaleanpunainen kitten-kuppi aikoinaan (mitä käytetään nykyisin raksukippona, Aslanilla oli vaaleansininen kuppi ja mustat pentuvaljaat). Itsekin taidan olla vähän kuppifriikki, mutta kun noita kissankuppejalöytyy niin paljon ihania ;)

Näillä ei ole ollut vaikeuksia syödä minkään mallisista kupeista, kun kuono mahtuu minne vain. Gastonilla on tosiaan vähän enemmän kokoa päässäkin :) Oletko sellaisia valkoisia kuppeja nähnyt, missä on pohjassa kissan kuva ja kyljissä harmaalla kalanruotoja? Niitä on aika paljon. Niissä on sellaiset loivemmat reunat, kävisiköhän sellainen Gastonille?

Jenni kirjoitti...

Hihii, ei tuollainen pieni ja suloinen ole ollenkaan paha hankinta. Esim. pieni ja suloinen (pinkki?) kissanpentu ylläriostoksena olisi ollut paljon kummallisempi hankinta. ;)

luolaleijona kirjoitti...

^ Ei kannata Jenni yllyttää ;) Pieni pinkki kissanpentu.. hmm...

Elina V. kirjoitti...

Pinkki vaan niin sopii pienille neidoille...tai ainakin näin olen itse ajatellut. Raitsuhan voi toki sisäisesti olla pieni neiti ;)

luolaleijona kirjoitti...

Raichuhan ei ole missään nimessä vähääkään neitimäinen vaan oikein äijien äijä ;D Kyllä tosimies voi pinkkiä käyttää. Mutta, siinä olet oikeassa, että vielä paremmin pinkki sopii pienille sieville neideille.

Pohdin tuossa tekstissä myös, että onko Raichullekin tullut allergia. Tajusin tänään, että aknehan sillä on! Kuukauden takaiset pari pistettä ei olleetkaan kadonneet, vaan ilmeisesi Raichu oli raaputtanut kutiavat mustapäät (?) verille. Nyt luulin että haava rupeutuu, mutta se mitä luulin pienen pieniksi ruviksi olikin sitä aknea.. yäk :/ Raichu parka, tuntui kutisevan kovasti. Lisää desinfiointia siis tiedossa..

Elina V. kirjoitti...

Meillähän Fedjalla on aknea aika ajoin. Sitä kannattaa eläinlääkärien mielestä hoitaa vasta sitten kun tosissaan vaivaa kissaa. Desinfioivalla saippualla + voiteella (eläinlääkäristä) pysyy melko hyvin kurissa.

Lendi kirjoitti...

Tuli mieleen, että kun Mici oli pentu ja aivan mieletön viipottaja (vastaavaa ei ole meillä ollut) niin etsin hänelle joka paikasta Ferrarin punaista kaulapantaa :D Löysin lopulta punaisen strasseilla ja oikein hyvin meni nuo villit ajat. Mörri kuuli milloin hulttio yritti hyökätä nurkan takaa.

luolaleijona kirjoitti...

Täytyy kokeilla tuota saippuaa ja voidetta. Heitätkö Elina mulle tarkemmat tiedot nimistä ja mistä eläinlääkäristä sitä saa? Muistelinkin jostain lukeneeni että kotihoidoilla yleensä mennään noiden kanssa.

Lendi, ferrarinpunaiset siis oli ne Raichunkin pentuvaljaat. Onhan se nyt vauhdikkaiden miesten väri sentään ;) Ja voit ehkä kuvitella paljonko Raichulla oli vauhtia pentuna :D