maanantai 12. lokakuuta 2009

Arkea.

Onko Raichu alkanut opiskella lääketiedettä? Onko tässä uusi tuleva huippueläinlääkäri, kaikkien kissojen sankari?

Ei - Aslanhan se vain oli piilossa lakanan alla!Onko Aslan väsynyt kävelemään omilla tassuillaan?

Ei - sen pitää vain päästä sanomaan jokapäiväiset pusipusi-heiheit!

Onko Suomen luontoon eksynyt kummallinen pienpeto?

Ei - luolaleijonan klaanihan se vain siellä ulkoilee!

Eikä pidä unohtaa arjen melkein tärkeintä osaa, päiväunia! Raichu osallistuu tällä kuvalla kissakuvahaasteeseen nro 121.


18 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

IHan mahtavia kuvia, ja tuo torkkukuva <3 Herra on itse kauneus!

Nunt kirjoitti...

Hei, sun pitää korjata kommentointi-kenttä - tämä layout kun rajoittaa kentän suuruuden, jää tuo typerä sanavarmistus piiloon.

Suosittelen muutenkin sanavarmistuksen poistamista - jos haluat moderoida niin kommenttien hyväksyntä on käyttäjäystävällisempi tapa. Tämä bloggerin sanavarmistus on oikein harmaiden hiuksien aiheuttaja - se kun ei suostu enterillä hyväksymään kirjoitettua vahvistusta. Minulta jää usein kommentoimatta, jos blogi käyttää ko. versiota.

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos Nunt :) En olisi huomannutkaan tuollaista ongelmaa. Laitoin ainakin nyt aluksi kommentointikentän tähän float -ikkunaan. Harkitsen vielä tuota sanavahvistusta, voihan sen ottaa tietty poiskin ainakin jos ei ala tulemaan mitään robottien lähettämiä roskaposteja :)

Zilga kirjoitti...

Kyllä ulkoilun ja muun touhun jälkeen on hyvä vähän torkahtaa. Hieno kuvasarja.

Nunt kirjoitti...

Itselleni ei ainakaan ole tullut yhtään spämmiä, vaikka jakelenkin blogiosoitettani useaan kertaan viikossa pitkin haasteblogeja.

Vulpes kirjoitti...

Tosi hieno tämä uusi blogi. :)

Ja ihana tuo kuva Aslanista lakanan alla piilosilla. :)

Hanna kirjoitti...

Muistikko laittaa tämän tuonne blogilistan puolelle? Sitten sellanen blogilistan "seuraa blogia"(tms) nappi johki tuonne sivulle ois näppärä, sitä kautta on niin pirun heleppo merkata suosikiksi ja alakaaa seuraamaan.
Näyttääpi kivalta.
Rapsuta herroja vähäsen meän puolesta!

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos kommenteista =) Nunt: voisin kokeilla jonkin aikaa sitä ilman sanatarkennusta. Jos spämmiä alkaa tulla niin muutan sitten takaisin :) Minusta niitä sanoja on oikeastaan hauska kirjoitella, kun ovat aina niin omituisia.

Hanna: Koitan jos osaan laittaa blogilistalle :D En ole ihan varma miten se toimii, mutta yritetään. Muutenkaan noista RSS -jutuista jne en tajua yhtikäs mitään. Kokeillaan :)

Menina kirjoitti...

Voi nuita teijän vekkuleita :)
Pojat on niin tyylikkäänä neuleissaan! Toivottavasti meilläkin joskus suostutaan käyttämään varustusta ;)
Kiva kun olit laittanut tuon lukijaboxinkin niin saa lisätä itsensä listaan :)

Elina V. kirjoitti...

Heips ja tervetuloa Bloggeriin :) Pitänee meidänkin aktivoitua tuossa lenkkeilyssä taas kun kaikilla muilla on niin hienoja lenkkikuvia :)

Outi kirjoitti...

Ihanat kuvat, joka ikinen. :)

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommenteista :) Menina: Nuo neuleet kyllä auttavat hieman ulkoilua, toivottavasti Kisun ego vielä joskus mahtuisi villapaidan sisään ;)

Elina: ei mekään voida enää kuin pyörähtää muutama minuutti aurinkoisena päivänä kun on niin kylmä ilma, mutta onneksi niitäkin on vielä silloin tällöin.

Outi: kiitos kehuista :) Pitikin jo aiemmin sanoa, että oma lempparikuva pitkiin aikoihin on tuo Aslan lakanan alla, mistä Vulpeskin mainitsi.

Leena kirjoitti...

Hänellä on oikeen hienostunut tyyli ottaa päikkärit. Ihana!

Lendi kirjoitti...

Ihanat nuo teidän neuleet <3 Voisin itse laittaa tuollaisen päälle, kun tuskin muut kelpuuttaisi. Gastonille ei meinaa edes valjaat kelvata!
Mörrillä puolestaan on sellainen neule omasta takaa, että kissaa voisi kuvailla vain yhdellä sanalla: PALLO!

luolaleijona kirjoitti...

Heh, Raichu ottaa kyllä päikkärit aina Tyylillä.. Hienostunut se ei tosin aina ole :D

Lendi: Kiitos :) Ovat mummini tekemiä, minusta myös tosi söpöt. Tärkeintä että kissa pysyy lämpimänä. Kyllä Gastonkin vielä valjaisiin tottuu, sehän on niin pieni vielä =) Ja tosiaan, taitaa sinun kissoilla olla vähän enemmän karvaa kuin näillä..

Karvalapset kirjoitti...

Hauskoja kuvasarjoja ja tuo "tuleva huippueläinlääkäri" oli tosiaan huippu! :D

Raichu the neurosurgeon keskittyneenä vaativaan työhönsä XD

Elina kirjoitti...

Mä haluun Rosielle tuollaisen villapaidan mitä teillä on!! Tuisku ei tarttee, kun Tuisku on the säärystinmies. Pitänee opetella neulomaan!

luolaleijona kirjoitti...

^ Siinäpä hyvä joululahjavinkki jollekin sukulaiselle, koiran villapaita :D Voi kyllä olla että Rosie tarvitsisi paidan jo ennen joulua. Tuisku on kyllä niin komea ja muodikas säärystinmies =D