maanantai 26. lokakuuta 2009

Tikkaria kissoille


Lollipop!


Sain vihdoinkin hankittua meille ihan oikean kosketuskepin. Nyt ei Arvon Herra Kissojen tarvitse enää koskea mustekynän päähän naksutinkoulussa. Kovista etsinnöistä huolimatta keppi jouduttiin lopulta kuitenkin rakentamaan itse. Suomalaisesta karttakeppi ja tiimarista massapallo, mikäs siinä - kunnes aloin puuhastelemaan askarteluprojektin kanssa ja huomasin ettei talossa ole minkäänlaista maalia. Päädyin lopulta värittämään pallon yliviivaustussilla, mikä oli Arvon Herra Kissojen mielestä aivan pöyristyttävää. Pallohan on aivan väärän värinenkin! Raichun väri on vaaleanpunainen ja Aslanin vihreä, mutta kepistä tuli violetti. Noh, katsotaan kuinka kauan massapalloviritys yleensä kestää - voi olla että sen joutuu vaihtamaan joku kaunis päivä puuhelmeen joka tapauksessa.


Tässä vähän todenmukaisempi kuva.

Kyllähän pojat tuntuivat tällaistakin keppiä seurailevan. Tai ei meillä vielä kävellä kepin perässä, vaan lähinnä ollaan kuroteltu keppiä paikaltaan joka puolelle. Sen verran nätisti tuntuvat kurottelevan, että eiköhän me aleta jo liikkumaankin kepin kanssa, nyt kun on sen näköinen esinekin mitä aletaan sitten ihan oikeasti käyttämään.Kompakti esine.

11 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

On muuten ihan samanlainen teleskooppikeppi kuin meilläkin. Tuonne siis ohjaan ihmisiä seuraavaksi ;)

luolaleijona kirjoitti...

Juu, Myllyn Suomalaisesta kirjakaupasta ainakin löytyi :) Keskustasta en tiedä.

Lendi kirjoitti...

Tuo näyttää aivan syötävän ihanalta! Olethan maistanut, että mitä jos siitä kuitenkin lähtisi karamellin maku suuhun ;)

Menina kirjoitti...

Hih, täytyy sanoa että halpaan menin otsikon ja ekan kuvan perusteella - NAM :D
Mutta hieno on teillä kepakko! Et viittis meillekin väsätä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit, haluaisin itsekin kokeilla tuota naksutinkoulutusta. Täytyy varmaan hankkia se kirja. Olin aina ajatellut opettaa Leeville temppuja, koska se oli selvästi fiksu poika. Me yleensä kotona vitsaillaan, että Liljan ei tarvitse olla fiksu kun se on kaunis. :) Ehkä Liljakin voisi oppia jotain, jos sen kanssa vain olisi kärsivällinen?

Outi kirjoitti...

Hieno ja kätevä. :)

luolaleijona kirjoitti...

Lendi: itseasiassa maistoin :D Piti kokeilla, että irtoaako tussista väri ennen ensimmäistä kokeilukertaa.. ei maistunut kovin makealle :p

Menina: Tekemisessä ei oikeastaan ollut sen kummempi homma (ainakaan jos massapallo välttää), karttakepin metsästys oli se isompi juttu. Siinä olisikin jollekin kissatarvikkeiden myyjälle taas markkinarako, itsekin olisin mielummin valmiin ostanut ;)

Destinova: kannattaa kyllä kokeilla kun alkaa tuntua taas siltä että jaksaa, luulisin että koulutus voisi olla sinulle ja Liljalle mukava yhteinen juttu. Kirjastakin selviää, että kissan ei tarvitse olle jotain "tiettyä tyyppiä" jotta sitä voisi kouluttaa, eri kissoille vaan eri temput ovat helpompia kuin toiset. (Vai miten se menikään ;) ) Lilja on kyllä nätti tyttö, selviäisi varmaan hyvinkin maailmassa ulkonäkönsä turvin =) ;)

Outi, kiitos :) Tuon idea ja toteutus on aika röyhkeästi kopioitu muilta ;D

luolaleijona kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Vulpes kirjoitti...

Meillä on myös suunnitelmissa aloittaa kissojen aktivointi ja temppujen opettaminen. Se kun on huomattu että nuo somput oppivat nopeasti asioita, kuten meidän blogista on voinut huomata. Muiden blogeista onkin ollut kiva seurata edistystä ja Kissan aktivointi -kirjakin on ostoslistalla. Ehkä mekin aletaan pian raportoimaan aiheesta.

Elina kirjoitti...

aslan raasu :( prkl allergiat ja astmat. vihaan!

hei muuten ;) nähdään ylihuomenna? tulettehan isrokiin lauantaillekin? tule sitten reippaasti juttelee, kun mie oon vähän ujo ja eksynyt aina.

luolaleijona kirjoitti...

Hei kiva jos olet tulossa =D Toki tulen juttelemaan heti kunhan vain bongaan kuka olet ;) Mulla kun on lähinnä ongelmana etten aina hoksaa kuka kukin on.. ehkä sitä voisi kutsua juuri eksyneeksi ;D Mutta Meikoa tai Tuiskua voipi siis etsiä näyttelyluettelosta?

Nuo allergiat ja astmat on kyllä inhottava juttu. Varsinkin kun minulla ei ole niistä edes pohjakokemusta, joten kaikki täytyy opetella eikä oikein tiedä miltä kissasta tuntuu.