maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kissanpoika sairastaa


..tai tarkemmin sanottuna kuusi kissanpoikaa. Täällä on oltu viikonlopun yli masupöpössä, oksenneltu eikä ole haluttu syödä. Ihmiset ovat pieniä sitten parhaansa mukaan syöttäneet, juottaneet ja lääkinneet parin tunnin välein ja lääkäritädilläkin on käyty, noin pienten kanssa kun ei halua ottaa minimaalistakaan riskiä että pentu pääsisi kuivumaan ja menisi pahempaan kuntoon. Tänään oli pakko käydä koulussa välillä (mikä tuuri, että yksi vuoden ainoista pakollisista läsnäoloista sattui tälle päivälle?!), mutta onneksi eräs lähellä asuva ex-kasvattaja auttoi ja kävi välissä lääkitsemässä ja ruokkimassa pennut (Kiitos Jan!).

 Veljekset Arn ja Eskil

Knuttersson Tuttersson.

Kaikki pennut lepäilevät nyt normaalia enemmän, mutta kaikki onneksi myös leikkivät välissä, joten aika optimistisia täällä ollaan sen suhteen että eivätköhän nämä tästä pian parane. Nyt saa lähettää niitä parantavia tuulia tännepäin, niin että meillä on taas pian kuusi täystuhoa verhoissa kiipeilemässä ja kukkia tiputtelemassa 24/7!

 Fanni-tyttö ja Mama Pol

Aslan-setä hoitaa Ceciä

En tiedä mistä ihmeestä tuo pöpö tänne pääsi. Kuulemma tuollainen kiertää nyt mm. näyttelyissä, kuten jostain syystä aina syksyisin ja keväisin loskakelien aikaan. Me ei olla pentujen aikaan edes katsottu näyttelyihin päin ja käsiä on yritetty desata, mutta ainahan jostain kengänpohjista voi pöpö livahtaa. Varokaahan näyttelyihin menijät kuitenkin tähän vuodenaikaan pöpöjä erityisen paljon, käsidesit ja muutkin desinfiointiaineet ovat kullanarvoisia tavaroita näyttelyissä. Raichu sai aikanaan ensimmäisestä näyttelystään (syysloskan aikaan 2008) juuri tällaisen pöpön, kun emme hoksanneet kieltää ihmisiä koskemasta häkkiin jne.

Lepo on parasta lääkettä, tietää Pele.

11 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, paljon niitä parantavia tuulia sinne päin ainakin täältä meidän suunnalta!

Mamma N kirjoitti...

Pikaista paranemista kaikille Luolaleijonan klaanin söpöläisille!

Pirjo kirjoitti...

Vi pieniä! Lempeitä parantavia tuulia teille.

Laura kirjoitti...

Tsemppiä! Toivottavasti pennut paranevat pian ja pääsevät taas kaikella tarmolla riekkumaan ja raastamaan hermoja toisella tavalla.

ella kirjoitti...

Parantukaa pian pikkuiset!

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos parantavista tuulista - tänä aamuna vihdoin kolme kuudesta söi itse! Jospa huomiseen mennessä loputkin?

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Paljon paranemissäteitä! Ilman pöpöjä joka säde!

Meei kirjoitti...

Voi ei, pikaista paranemista kaikille pikkuisille korvaeläimille. (ps. Knutin voi lähettää tänne oikein hyvin Albertin seuraksi, jos ei kotia löydy :D)

Satu kirjoitti...

Pikaista paranemista, onneksi tänään uutiset ovat olleet yhä parempaan päin... Meei varoo vaan, ettei saa Knutia lahjapakkauksessa ;)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Voi harmi, että mahapöpö pääsi iskemään kuusikkoon :( Pennut näyttävät kuvissa kuitenkin ihan reippaan oloisilta, toivottavasti ne olisivat sitä pian myös luonnossa. Paranemisia :)