perjantai 1. huhtikuuta 2011

Linkki 7vko kuviin ja maitovampyyrilepakkokuvabonus.

 Knut, sylivauva <3

Oli pakko julkaista tuo viime viikonloppuna otettu kuva Knutista. Kuinka rento voi pieni mies olla? :D Se aloitti unensa isännän käden vieressä selkänojan päällä, mutta putoaminen ei haitannut unia tippaakaan.

Teen tällaisen pikapostauksen tällä kertaa, viikonloppuna koetan ehtiä taas saada enemmän aikaiseksi blogin puolella ja kuvia kaikista lapsosista. Pennut ovat saaneet viralliset värityksensä ja kaikki paitsi Knut ovat jo löytäneet sen oman kotinsa. Käykäähän lukemassa tästä lisää kasvattajan blogin puolelta! Sijoituskoti ei voi muuta sanoa, kuin että on haikeaa tietää että nämä eivät ole meillä ikuisesti, mutta ihanaa että niille on niin hyvät kodit tiedossa. Mutta siitä lisää myöhemmin!

Jos jotakuta jäi harmittamaan kuvien vähyys tässä postauksessa, löytyy pennuista 7vko-kuvat täältä. Kannattaa käydä katsomassa myös 6vko-kansio, siellä on muutama uusi riehu- ja nukkumiskuva.

Tampereella järjestetään muuten sunnuntaina 3.4. kissan aktivointikurssi, jonne pääsee ilman ennakkoilmoittautumisia. Lisäinfoa löytyy Temppukissojen blogista. 

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kiitos vieraanvaraisuudesta tiistaina. Pennut ja sedät ja emä olivat kaikki aivan hurmaavia. Pel(l)e kuvia on ihailtu ja katseltu riemunkiljahdusten säestämänä.

luolaleijona kirjoitti...

Oli kiva nähdä! Minusta on aivan mahtavaa että yksi pennuista on menossa Pilkku-tädin kaveriksi :) Terveisiä vain Peleltä, tuli juuri minuutti sitten vessasta vastaan wc-paperirullan toinen pää hampaissaan kun kaksi muuta ihmettelivät puolestaan vessassa pyörivää rullaa x)

ella kirjoitti...

Jopa ovat pojat kasvaneet komeiksi ja tytöt kauniiksi niistä viikon takaisista söpöliinipallosista :) "Silkki ja Sametti" oli ihana kaverikuva :)

Viivi kirjoitti...

Ihana! Meilläkin aikanaan pennut torkahteli hihoihin! Tosi hellyttävää...

Satu kirjoitti...

Maitovampyyrilepakko <3 <3 <3