lauantai 26. helmikuuta 2011

Jos joskus tuntuu että pää on pehmennyt..

Jos joskus tuntuu että pää on pehmennyt kun juttelet kissalle, niin voin sanoa että et ole ainoa - meillä jutellaan myös ja paljon jutellaankin! Varsinkin Raichu on kova keskustelemaan. Alla kesältä 2009 video, jossa keskustelemme Raichun kanssa siitä mennäänkö nyt ulos vai eikö mennä. En muista olenko julkaissut videoa aiemmin - toivottavasti en, sillä oman puheeni editoin siitä pois vasta nyt!Video on vastine K-blogi - kokolailla kissamaisesti -blogin ääninäytteeseen, jossa esitellään koratien äänimaailmaa. Raichun ääntä ei voi sanoa mitenkään tyypilliseksi simskuääneksi, se on vain Raichun ihan oma ääni. Aslanilla ja Polgaralla on sitten taas ihan omanlaisensa muista itämaisista kissoista puhumattakaan.

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kiitos äänivastineesta! Ikävä kyllä kotikone ei suostunut kuunteluttamaan sitä ainakaan heti (tämä ei ole videoille suopea muutenkaan), mutta kokeilen uudestaan ja katson viimeistään heti maanantaina töissä. ÄY!

Sirpa kirjoitti...

Kissalle on kiva jutella - minä juttelen päivittäin ja kissa vastailee. :)

ella kirjoitti...

Näitä keskusteluja käydään meilläkin. Niin parvekkeen tapahtumista, naapurin pysäköintivirheistä (Unna huutaa parkkipaikalle, mitä muuta se voisi olla??) kuin ruoka-asioistakin. Ulkopuoliset varmasti pitäisivät höyrähtäneenä, jos kuulisivat minun puoleni keskustelusta ;D

Pirjo kirjoitti...

Kyllähän jutellaan ja paljon...

Tosi on, että eri kissoilla on ihan erilaiset äänet. Jaakolla on tyttöpiipitys (ohut huilumainen ja lyhyt), Harulla oikein matala ja karhea, ja Raichu muistuttaa vanhaa Mäkä-kissaamme. Kyllä ne äänestä tunnistaa!

ElsaFiona kirjoitti...

Voe kun teillä pidetään söpöä ääntä. Täytyykin matkia teitä ja äänittää Napitan "vauvanitkua". :D