maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää toivotamme!

Luolaleijonan klaani toivottaa hyvää ystävänpäivää blogikavereille, niin kissoille kuin ihmisille! 

Pojat viettävät nykyisin paljon aikaa kaksistaan jätkien kesken, mutta Polgaraakaan ei ole unohdettu. Polgara saa varsinkin Aslanilta usein muutamat tervehdysnuolaisut tullessaan "kahvipaussille" pentuhuoneesta ja leikkimään narulelulla Raichun kanssa (vaativat nykyisin minua ottamaan lelun kaapista yhteen ääneen, mokomat), yrittipä Aslan jo eilen haastaa Polgaraa ajoleikkiinkin mihin rouva ei kuitenkaan suostunut vaan paineli vauvojaan hoitamaan.

Poikien ystävänpäiväterveiset:

Pitäkää kaveri lämpimänä pakkaskelillä!

Ja kaverin korvat puhtaana!

Mutta muistakaa, ettei kerrota kavereista noloja juttuja niinkuin viime vuonna!

Jos joku kysyy, niin Aslan ja Raichu ovat hurjia miesten miehiä!


Eikä yhtään sellaisia "mä tykkään susta, kamu" -söpöstelijöitä. Niinkerta.

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ei oo yhtään söpöjä, raavaita miehiä vaan, juu juu. Hyvää ystävänpäivää raavaille ja muillekin! Teillä onkin aika monta ystävänpäivän viettäjää tänä vuonna. :D

Kiinnostavaa kuulla, miten A ja R reagoivat nyt Polgaraan. Hyvä, että hyvin. Yrittävätkö he päästä pentuhuoneeseen?

luolaleijona kirjoitti...

Iso joukko on tosiaan :) Pojat pyrkivät kyllä huoneeseen, Raichu varovaisemmin mutta Aslan ottaa oikein vauhtia :P Huoneeseen päästessään (pari kertaa ovat livahtaneet ja on napattu kiinni ja tänään päästin hetkeksi valvotusti) Raichu suuntaa Polgaran ruuille, Aslan taas katselee pentukopan suulta ja pyrkii varovaisesti sinne. Ei olla päästetty, mutta tänään kun se sai hetken katsella se puski pentukopan reunat huolellisesti =) En tiedä miksi se koppa piti omalla hajulla merkata :D

L-L kirjoitti...

Oikein hyvää ystävänpäivää :D

Unknown kirjoitti...

Voi ihanaa söpöstelyä! <3 <3 <3

Meei kirjoitti...

Vai oikein miesten miehiä. Pojat ei kyllä noilla kuvilla hämää ketään. :D Raichulla on tärkeysjärjestys kohdillaan, ruoat ensin sitten vasta muu. :)

ella kirjoitti...

Hupsua ystävänpäivää poitsuille, tuoreelle äipälle, uusille pikkuystäville ja vielä ihmistöllekin! :)

Elina kirjoitti...

Iiiihania pusukuvia! :) Mä oon miettiny, että täällä meillä tartteis oikeesti assarin kissakuvaukseen. Jostain syystä ne tulee kuin ampu kohden kameraa, jos näkee mut kyykistelemässä... :X Tulevat heti kysymään, että mitäs nyt tehtäis?

Villikissa kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää niin isoille kuin pienillekin kisuleille! Ja henkilökunnalle myös! :)

luolaleijona kirjoitti...

Elina - meillä ne tulevat myös kameraa kohden jos niitä alkaa vartavasten kuvaamaan, esimerkkinä siitä Raichun kävelyn kuvausyritys pari päivää sitten.. Eli välillä tarvitaan kyllä mies avuksi jos kissasta haluaa juuri tietynlaisen kuvan, mutta noita peruskuvia missä puuhaavat omiaan saa yksinkin otettua.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

*Pusku!* *Tassut!*