sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Puutöitä

Surokin vahvarit saapuivat jo! Keitäs kaikkia olikaan tulossa Surokiin? Meidän klaani on paikalla lauantaina ihan täydessä kokoonpanossaan (Raichu vain kaverikissana). On melko todennäköistä, ettei meitä näin isolla joukolla enää näyttelyssä nähdä, kun Aslankin saattaa saada viimeisen Suomen sertinsä joten kieltämättä hieman haikeilla mielin matkaamme tällä kertaa näyttelyyn. Polgaran kanssa saa toki sitten vielä kierrellä, mutta silläkin tulee jossain vaiheessa pentutauko matkaan.

Mutta kuten viimeksi sanoin, olemme vihdoin askarrelleet niitä uusia juttuja ja päivityksiä kissoille ja sain jopa tänään kuvatuksi jotain. Ulkohäkki sai hieman lisätasoja ja kiipeilytilaa - ennen se onkin näyttänyt enemmän lintuhäkiltä, kuten isäntä tuossa huomautti. Kaunishan tuo ei ole, mutta ajanee tehtävänsä :)

Agiesteitäkin löytyy nyt neljä ihan oikeaa, virallista estettä: hyppy, alitus, A-este ja rengas. Lisäksi käytössä on edelleen vanha kunnon kansio (tunneli) ja kaapista löytyy pahvinen pujottelueste, jonka kanssa on tosin pidetty taukoa. Neljää oikeaa estettä kaikki menevät jo aika kivasti! Voisin alkaa taas pitkästä aikaa opettaa temppuja agiesteiden sijaan - Raichulla on ympäri pyöriminen hyvin karkeassa vaiheessa, Aslanilla opetellaan edelleen vilkutusta ja Polgara on oppinut sormeen koskemisen, kosketuskepin sekä hieman kahdella jalalla seisomista. Istu-temppua tyttö ei vielä osaa, kun muistaisi ensin kuinka ihmeessä onnistuin opettamaan sen noille adhd-pojille, niin osaisin ehkä opettaa sen taas Polgarallekin ;) Tämänpäiväisiä agikuvia löytyy täältä.

 Mamman komea poika <3
(Kuvaaja E-P)

5 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Vitsi, miten ihanan isolta tuo teidän klaanin häkki näyttää! Kelpaa karvakavereilla temmeltää :)

Ja teidän pikkuneiti on kyllä kasvanut kovaa vauhtia, hurmaava tyttö!

Satu kirjoitti...

Hieno tuo ulkohäkki! Ja kasvattaja on tosi onnessaan Polgaran hännästä, se on edelleenkin komeampi kuin emo-Laralla ikinä ;)

Lendi kirjoitti...

Ihana tosiaan tuo ulkohäkki :D Pojat on täällä aivan kateellisia! Toivottavasti muuten tulette marraskuussa Turun näyttelyyn, olen jo järjestäny oman tulemisen sinne tuon teinin kanssa. Onhan sinne pitkä aika... vielä... hetken ;) Kohta huomaa kun lehdet tippuu puista :D

luolaleijona kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
luolaleijona kirjoitti...

Vilma, Satu ja Lendi, kiitos :) Häkki ei oikeastaan ole iso vaan kissat ovat pieniä ;D No ei vaiskaan. Mutta tuo on siis n. 1m x 2m pohjaltaan, ei sen isompi :) Korkeutta taitaa tulla melkein 3m.

Satu: Polgaran häntä on kyllä ihana <3 Pölyhuiska ;D Se ei ehkä ole ihan niin valtavan näköinen kuin 5kk iässä kun vartalo on taas saanut kasvussa kiinni, mutta on se silti pitkä. Ja tuuhea!

Lendi: luultavasti kukaan kisuista ei pääse Turokiin, mutta jos tulet Gastonin kanssa niin lupaan tulla turistiksi isoa pientä miestä ihmettelemään jos vain olen kotosalla! =D

(Kirjoitin itse ensin kommentin ja poistin sen kun piti lisätä vielä vähän.)