perjantai 30. heinäkuuta 2010

Huomenna mennään..

 
Huomenna lähdetään reissuun, yhdistettylle kissanäyttely- ja minilomaretkelle :) Launataina siis Surokia, sunnuntaina lomaa. Kun joku vielä pakkaisi.. Onkos kukaan muu kissanomistaja sitä mieltä, että kissojen vuoksi joutuu raahaamaan vähintään saman verran tavaraa matkalla kuin yhden ihmisen..?

Polgara sentään pakkasi jo itsensä!

Saimme vihdoinkin aikaiseksi hankittua pojille uuden kantoboksin edellisen tilalle. Kesä on menty erilaisilla kangashäkkikokoonpanoilla, mutta en ihan täysin luota niihin noiden kanssa.. Tällä kertaa otettiin ihan perus Atlas. Ei mikään kaunotar, mutta yksinkertaisen käytännöllinen :) (Paitsi ettei tuohon kolmoseen saa renkaita  alle eikä edes kantohihnaa, minkä tajusin vasta ostettuani sen.. Hmph.  Noo, olkoon. Clippereitä ei löytynyt mistään niistä kolmesta liikkeestä joissa jaksoimme käydä enkä uskaltanut ottaa kopiomerkkejä tällä kertaa..)
 Huomatkaa häkin sisustukseen sopiva hiiri, jonka Polgara raahasi paikalle!

Surokista tuli jo viikko sitten sähköposti jossa varoiteltiin että lämmintä säätä on tällekin viikonlopulle luvassa. Erilaisia viilennyskonsteja on täälläkin siis harkittu. Onneksi Mustista ja Mirristä sai vielä häkkituulettimia! Varmasti maailman suurin ja rumin häkkituuletin, mutta ei mitään väliä jos sillä saa kissoille vähän lisämukavuutta kuumaan näyttelyhäkkiin ja varsinkin automatkoille, missä sitä luultavasti eniten tullaan käyttämään. En ainakaan itse haluaisi olla karvainen eläin ilmastoinnittoman auton takapenkillä näillä keleillä.

(Vain yksi tuuletin, mutta sitä voi siirrellä kahden häkin välillä.)

7 kommenttia:

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

Mä kyllä aina kiroilen, että on tämäkin harrastus, raahataan hiki päässä kamaa viikonlopuksi, odotellaan arvosteluja ja sitten roudataan niitä kamoja takaisin :D mutta ONHAN se sen arvoista.

Sirpa kirjoitti...

Teillä kävi tuuri - ainakin yhdessä kaupassa tuulettimet olivat jo loppu. Tuuletin kantokopassa on kissalle todella tärkeä näillä keleillä. :)

luolaleijona kirjoitti...

Keskimaan: minä lohduttaudun aina sillä, että on ihmisillä hullumpiakin harrastuksia ;D Kuten esimerkiksi.. öö.. (No, on tämä touhu kuitenkin hauskaa, vaikka vahingossa joutuukin välillä hauiksia treenaamaan ;) )

Sirpa ja Kollo: kävi tosiaan tuuri, nimittäin kyseltiin noitakin useammasta kaupasta ja moni sanoi että ovat maahantuojilta loppu. Itse asiassa niin taisi lukea jo siinä Surokin sähköpostissa :D Onneksi löydettiin vielä!

Elina V. kirjoitti...

Meillä suhde menee niin että 3/4 kissojen tavaroita ja 1/4 omia tavaroita. Kun matkustaa ilman kissoja on aina sellainen olo, että miten tätä tavaraa on näin vähän!

Häkkituuletin löytyy onneksi myös meiltä vanhastaan. Ja ilmastoidussa autossa matkustaminen on hellepäivänä itseasiassa ihan mukavaa :)

luolaleijona kirjoitti...

Näyttelyreissuilla kissojen tavarat (jos itse kissan kantobokseja ei lasketa) vievät tosiaan enemmän tilaa kuin kahden ihmisen tavarat yhteensä. Tosin noille kun saa roudata pesää ja ruokaa ja hiekkalaatikkoa ja pikkukrääsää ihan tavallisellakin reissulla, niin että ihmetyttää miten olen edes pystynyt tekemään kahden kissan kanssa YKSIN junamatkoja :D (Huom huom huom, viime jouluna oli kissat ja lahjat ja kaikki junassa ja selvisin!!)

Te onnelliset, joilla on ilmastoitu auto :D Tosin on se hienoa että on auto ollenkaan, noihin edellä mainittuihin junamatkoihin viitaten ;)

Lendi kirjoitti...

Meillä myös roudataan tavaraa niin älyttömiä määriä, että siihen auton pakkaamiseen pitää varata 30min aikaa :D Hurrrrjaa! Tosin enää mulla ei ole autoa, eli katsotaan nyt miten järjestelen nämä jutut tulevaisuudessa...

Lendi kirjoitti...

Meillä myös roudataan tavaraa niin älyttömiä määriä, että siihen auton pakkaamiseen pitää varata 30min aikaa :D Hurrrrjaa! Tosin enää mulla ei ole autoa, eli katsotaan nyt miten järjestelen nämä jutut tulevaisuudessa...