torstai 3. kesäkuuta 2010

Täplät ilmassa

Kiirettä pitää, edelleen.. mitäs haalasin itselleni taas valtavat määrät kouluhommia, tällä kertaa kesällekin asti.

Tässä kuitenkin pari noin viikko sitten kuvattua videonpätkää, ennen kuin unohdan nämäkin kokonaan jonnekin tietokoneen bittiavaruuteen. Ensimmäisessä Aslan hyppelehtii (pitäisi kuvata sivulta päin, noilla korkeammilla puomeilla on jo aika näyttävän näköistä), toisessa videossa Polgara on ensimmäistä iltaa tekemisissä hyppyesteen kanssa. Ennen tuota videota hyppyesteen yli mentiin kosketuskepin kanssa jonkin aikaa ja pidettiin taukoa pari minuuttia, sen jälkeen meno oli jo noin vauhdikasta.

Jos videot eivät näy, tässä linkki videoihin:
ja

6 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Mahtavia hyppyjä Aslanilta!

MissMisery kirjoitti...

Kivat videot! Polgara menee niin ihanan nopeasti ja kepeästi.

Sirpa kirjoitti...

Hyvät videot - Polgarakin oppi nopeasti esteiden ylittämistä. :)

Elina V. kirjoitti...

hyvä siskopuoli! Sinusta odotetaan paljon tulevaisuudessa :)

ps. Aslan selkeästi tietää mitä sen pitäisi tehdä ;)

luolaleijona kirjoitti...

Polgarasta olisi vaikka mihin jos vain osaisin kouluttaa sen :) Neiti reagoi tänään suoraan A-esteeseen ilman merkkejä, ja oli vasta toinen kerta kyseistä estettä. Ja hyppyesteellä ollaan jo kolmessa puomissa B-)

Aslan kyllä tietää mitä siltä halutaan. Videolla se jää pariin otteeseen kuuntelemaan oven takana riehuvaa kaksikkoa, joka huutaa omaa vuoroaan :D Vilkutuksessa ollaan vähän paikallaan, Aslanin mielestä yksi IISO heilautus on parempi kuin monta pientä.

Ja harrastetaanhan me Raichunkin kanssa vaikka siitä ei nyt videota sattunutkaan :) Raichu on ihastunut A-esteeseen kun nyt tauon jälkeen on taas otettu sitä. Sen mielestä "kotiradalla" voi kääntyä ympäri ja ottaa A-estettä kaksi-kolme kertaa peräkkäin ennen etenemistä.. :D

Lendi kirjoitti...

Ihanat videot! Ja voi tuo Polgara on oikea sähikäinen kun painelee menemään :D Ihana katsella ketteriä ja nopeita kissoja (tosin Mörri on meillä kaikista nopein ja Mici hyvänä kakkosena) mutta Gastonissa on vielä selvästi sellaista pennun kömpelyyttä :) Tassuihin kompastellaan ja touhotetaan menemään.