torstai 24. kesäkuuta 2010

Jussia!

Taas on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä viime merkinnän jälkeen, mutta emäntä ei vain ole ehtinyt kirjuriksi. Ensinnäkin Polgarainen Kottarainen täytti maanantaina 5kk. Pikkuneidistä on jo tullut iso pikkuneiti ja syliin saa minikokoisen kissan sijasta nykyisin jo aika kasan karvaa. Meidän herätyskello meni rikki tuossa muutama viikko sitten, mutta Polgara on ottanut tehtäväkseen herättää meidät joka ikinen aamu hurisemalla ja pyörimällä sykkyrää molempien käsissä ja kasvoilla. Jos ihminen meinaa siltikin nukahtaa, tökkii pieni nenä kättä niin kauan että käsi rapsuttaa. Minä olen onneksi nykyään erittäin sikeäuninen, mutta isäntä on viettänyt joka aamu Polgaran kanssa oman hellän puolituntisen =) (Minulle on riitänyt syliintunkukohtauksia päivisinkin.)

Polgara 5kk ja risat

Hampaat Polgaralla alkoivat vaihtumaan jo puolitoista viikkoa sitten, kun huomasin eräänä aamuna tytön irvistävän kahdeksalla kulmahampaalla. Kumma kyllä Polgaralla ei ole esiintynyt sen kummempia puremishimoja - poikien hampaidenvaihtokaudesta muistan, että molemmat olisivat halunneet syödä koko kiipeilypuun suihinsa.  Toisaalta ehkä eteisen tervetuliaismaton äkillisen rispaantumisen voisi laittaa Polgaran piikkiin, vaikka todisteita ei olekaan? Tiistai-iltana sängyltä löytyi joka tapauksessa tällainen alla näkyvä pienen pieni kulmahammas, jonka täytynee olla toinen alakulmureista sillä ylhäällä on vieläkin tuplahampaat. Alhaalta toinen hammas on pudonnut jo ennen tiistaita. Ylähampaita on koetettu hieman heilutella. Pitää olla hieman sekaisin laittaakseen vapaaehtoisesti sormen kissan (lue: naarasleijonan) suuhun, mutta onneksi Polgaralla ei ole halua purra ihmisiä - se haluaisi vain kääntää päänsä pois.


Kävimme tänään pitkästä aikaa Temppukissojen luona agitreenailemassa. Tauko näkyi, sillä poikia jännitti selvästi aiempaa enemmän. Yllätyin ihan valtavasti kun omat kissat sihisivät toisilleen tutustuessaan treenihuoneeseen. Kotonahan kaikki kolme ovat olleet jo kauan parhaita ystäviä, mutta kolmen vieraan kissan haju ja kolme meidän klaanin jäsentä vieraassa paikassa sai aikaan sihinää oman perheen kesken. Aslan on porukan rauhallisin ja rennoin muiden kissojen suhteen (valehtelematta, en ole toista kissaa tavannut joka niin hyvin osaisi puhua kissaa ja tehdä ystävyyden eleitä) ja se alkoikin ensimmäisenä osoittaa kiinnostusta myös agiesteitä kohtaan. Pian Raichu halusi myös osansa hauskuudesta ja meni kivasti parin esteen rataa edestakaisin. Polgara oli eristäytynyt täksi ajaksi kantokoppaan. Polgara oli melko jännittynyt uudessa paikassa, ja sen reissu menikin totuttelun piikkiin. Agiesteitä kokeillaan joku toinen kerta sitten. Polgara on ollut melko reipas neiti uusien paikkojen suhteen aiemmin, mutta tällä kertaa sillä kesti pidemmän aikaa tottua Loppua kohden neiti kuitenkin jo selvästi rentoutui, joten ehkä seuraavalla kerralla päästään näyttämään Elinalle Polgaran agitaitoja ;)

Kotona oltiin heti taas kavereita ja nukuttiin ja puuhailtiin yhdessä.

Me jatkamme omaa liian kiireistä kesäelämäämme ja toivotamme kaikille oikein hauskaa Jussia! Aslan täyttää  lauantaina juhannuspäivänä 2 vuotta, joten meillä onkin tällä kertaa tuplasti juhlimisen aihetta.

 Raichu toivoo kaikille riehakasta juhannusta! Älkäähän hukkuko ja muistakaa leikata kynnet ennen painiotteluita kavereiden kanssa!

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Aslanille ja Polgaralle onnittelut ja teille kaikille hyvää juhannusta!

Elina V. kirjoitti...

Onnittelut myös meidän puolelta ja kiva että kävitte! Olihan se Polgara jo tosi rento loppuvaiheessa. Tästä on hyvä aloittaa. Sitäpaitsi neiti tietää että poseeraaminen on pikkukissan pääasiallinen toimi ;)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Hihhiihiii noi hammasirvistelyt vaihdon keskellä :D Polgara on kaunis nuori tytteli!