maanantai 7. kesäkuuta 2010

Polgara Hyvinkäällä

Polgara teki eilen näyttely- ja agidebyyttinsä Hyvinkäällä Ery-Sydin näyttelyssä. Matka alkoi aikaisin aamulla, kun Elina tuli Nexun kanssa hakemaan meitä kyytiin jo aamukuudelta. Polgara oli aamun automatkan kiltisti eikä isosiskopuolen kanssa kommunikoitu lainkaan.

 Saisinkohan extrarapsutuksia jos pyöristän silmät näääin isoksi ja näytän ihan vauvalta?

Ai mitä tuo ihminen oikein höpisee? Että ei noin vaan pitää pitää silmiä viirussa?

Okei! Näin sitten =)

Näyttelyhäkissä neiti oli yllättävän hienosti ensikertalaiseksi. Ihan aluksi vähän tärisytti ja ihmetytti, mutta pian Polgara jo nukkui häkissä ja puski ja nautti rapsutuksista ja huomiosta. Suurimman osan päivää neiti olikin oikein hyvällä tuulella - matkusti kantopussissa rennosti, leikki häkissä ja söi. Satun esittäessä Polgaran tuomarille neiti käyttäytyi oikein kiltisti. Tuomarilta tuli kommentiksi muunmuassa, että tytöllä on oikein hieno pyöreä vauvan masu ;) Arvostelusetelin yleisvaikutelmana oli "a sweet (and talkative) little kitten". Olen varmaan niin tottunut Polgaran wää-jutteluun, että sen ja Edströmin käymät keskustelut meni minulta ihan ohi :D


TP-valintoihin pääsi kaikki Edströmin tuomaroimat pennut, mikä oli minusta kiva koska näin kaikki pennut saivat rinkikokemusta. Oli minun vuoro kantaa Polgara, mutta Satun käsissä niin nätisti käyttäytynyt - ja kotona rennosti venyvä, uskokaa tai älkää - neiti sai tuhat jalkaa alleen ja rimpuili minkä kerkesi kun yritin venyttää sitä muiden pentujen vieressä. Noloa! Tuomarin pöydällä (Edström otti kaikki pennut pöydälle vielä tässäkin vaiheessa) piti pikkaisen sähähtää, kun ensimmäisenä siihen laskettaessa nenä osui pyyhkimättömään desinfiointiainelätäkköön. No, ei kai tuo pikkainen kiukuttelu haittaa kun koko muun päivän neiti käyttäytyi niin reippaasti..? Jatkoon TP-valinnoista ei päästy, vaan NOM meni suuresta pentujoukosta syssipojulle, Acousticat's Agitatolle eli Patelle :)

Polgara kokeili myös agilitya ensimmäisen kerran. Ensimmäinen kerta oli hitaampi (ajalla 1 min 46s tai sinnepäin) kun alitus, rengas sekä hyppy mentiin nätisti huiskan houkuttelemana ja kehujen rohkaisemana, mutta A-este oli pienelle kissalle hankala ja siihen piti ensin tutustua ennen kuin uskoi että siitä pääsee ylikin. Olin kuitenkin todella mielissäni että Polgara oli niin reipas, että suoritti kaikki esteet. Toisella yrittämällä Polgara meni radan läpi ajassa 15,34 mistä olen ihan valtavan ylpeä! Hieno suoritus, jolla olisi voinut toisissa kisoissa päästä finaaliinkin asti, joskin tällä kertaa kilpailussa oli kova taso eikä Polgaran aika riittänyt ihan finaaliin.

Kotimatkalla Polgaraa alkoi jo kyllästyttää kopassa istuminen ja jouduimmekin pysähtymään kerran, jotta kissat pääsisivät jaloittelemaan valjaissa. Toivottavasti Polgara ei ole ottanut Aslanista matkustusmallia.. Ainakin tällä kertaa tuli vahvistettua sen käyttäytymistä - huuda boksissa, niin pysähdymme ja saat palkkion kun pääset jaloittelemaan ;) No, tämä virhe tehtiin tietoisesti ja onhan se kivempi tarkistaa ettei tytöllä ole vaikka kova vessahätä kuin jatkaa matkaa huutavan kissan kanssa. Matkustustreenejä kesällä Polgaralle.

Oli mukava taas tavata uusia ja vanhoja tuttuja, kiitos kaikille oikein mukavasta päivästä ja törmäillään taas seuraavissa näyttelyissä :)

9 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Mekin pistetään teillepäin kuvia, jos siinä on jotakin onnistuneita neidistä. Oliko sukupotretissa yhtään julkaisukelpoista kuvaa?

Satu kirjoitti...

Ekassa kuvassa Polgara näyttää ihan emo-Laralta, onneksi muissa kuvissa enemmän itseltään :D Olipa ihanaa nähdä teitä, ja kiitos Oskarin kuvista, laitan niitä kohta omaan blogiini näytille.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Todella hienosti on mennyt Polgaran näyttelydebyytti! Ja vielä kun agilitykin on sujunut, niin eihän sitä oikein paremmin pikkuisella voisikaan mennä.

Harmi, ettei tajuttu teidän olevan samassa näyttelyssä, mutta toivottavasti vielä jossain tulevassa näyttelyssä onnistutaan pikkuneiti bongaamaan.

luolaleijona kirjoitti...

Elina: ajattelin että julkaise sinä niistä sukupotrettikuvista joku kun kuvissa oli kuitenkin Nexun suku :) Saatan laittaa myöhemmin jonkun esille, nyt oli tällainen pikapostaus.

Satu: juu ei Polgaralla kotona koskaan noin pyöreät silmät ole, eikä ollut näyttelyssäkään kuin sen ensimmäiset 5 min :) Oli vaan pakko laittaa tuo kuva esille koska oli niin söpö baby-face :D Oskar on kyllä vieläkin ihan yhtä komea kuin pienenä, aivan ihana mies. Oli kiva nähdä taas!

Ana kirjoitti...

Miten nuuuuuuin pieni osaakin??!!

Rosie kirjoitti...

En olekaan vielä laittanut teille mitään kommenttia ihanasta Polgara -neidistä. Miten valloittava pikkutirppa! Niin nätti ja temperamenttiakin näyttää löytyvän. Onnea näyttelymenestyksestä! :D

luolaleijona kirjoitti...

Mäykynen: toivomme kovasti että vielä osutaan! Surokiin olisi seuraava matka, lauantaina, mikäli ei esteitä ilmene ;)

Zepa: se onkin suuri kissa pienessä paketissa ;D

Ruusu: Kiitos onnitteluista! Polgarassa on kyllä hauskasti ripaus temperamenttia - kilppariluonneko sieltä pilkistää vai onko hän vain Neiti, en tiedä, mutta eroa poikiin on :D

Pirjo kirjoitti...

komeille kissoille on pieni tunnustus blogissani. Hyvää kesää!

Lendi kirjoitti...

Hienosti meni teidän ensimmäinen näyttely :) Siitä se ura urkenee ;D

Kieltämättä hirvittää miettiä mikä kiukkupussi minulla on ensi sunnuntaina esitettävänä :/ 6.5kg täyttä potkua... ei hyvää päivää...