tiistai 25. tammikuuta 2011

Polgara, nuori naaras yksivee.


Polgara, eli kotipiirissä myös nimillä Pol, Polgarainen, Porkkana, Morot (Muuruut), Tirppa sun monella muulla tunnettu ilopilleri täyttää tänään yhden vuoden. Aikamoinen merkkipaalu on siis saavutettu. Onnea myös muille Skazki P -pennuille, eli Pilkulle (Poledra), Ollille (Belgarion) sekä Winskille (Belgarath)!


Synttäripippaloita aloiteltiin jo eilen illalla, kun Polgara sai lahjansa hieman etukäteen. Neiti sai mikrossa lämmitettävän tyynyn, huiskan, hiiren, pallon ja namitikun, jonka se ystävällisesti jakoi poikien kanssa. Myös muita leluja lainailtiin juhlissa. Tänään jatketaan juhlimista! (Aikamoisia bileitä on muuten vietetty myös neitokaisen vatsassa jo muutaman päivän ajan.)

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa..

Yleensähän kai kissaan alkaa tutustua vasta sen luovutuksen jälkeen, mutta Polgara on ollut meidän elämässä oikeastaan jo syntymästään asti - tottapuhuen jo ennen sitä, sillä näihin aikoihin oltiin jo jonkin aikaa jännätty, joko Lara-emon synnytys alkaisi ja sainkin vuosi sitten iloisen uutisen kuvaviestin kera: nyt ne ovat syntyneet! 

Lara ja pennut 1 päivän ikäisinä. 
Kuva Satu V.

Polgara alias Vaaleatyttö n. 2,5vko ikäisenä

Skazki P-pentue n. 7vko iässä

Heti kun saimme, työnnyimme jo pentuja katsomaan, mutta silti kotiin saapui lopulta toukokuun alussa aikamoinen yllätyksiä täynnä oleva pieni tirppana, joka on yllättänyt meidät kaikki (eikä varmasti suinkaan vähiten poikia) iloisuudellaan, hellyydellään, rohkeudellaan, nokkeluudellaan ja aina vain uudestaan söpöydellään. Polgara on tyttö josta ei voi olla tykkäämättä.Polgaran ensimmäinen vuosi on tainnut olla aika rauhallinen verrattuna poikien ensimmäiseen. Ei olla paljoa matkusteltu, kukaan ei ole erityisemmin sairastellut, kotona on oltu ja leikitty ja ulkoiltu ja kasvettu pikkuhiljaa isoksi kissaksi. On opittu leikit, tuhmuudet, keinot kietoa isäntäväki tassun ympärille (kolmessa edellämainitussa Polgaralla onkin ollut kaksi oivallista mentoria), on käyty näytelmissä, saatu sertikin, agia on harrasteltu ja päästy käymään kollin luona. On riehuttu, saatu kaksi maailman parasta kissakaveria (joista tummempi nuolee tällä hetkellä synttärisankarin päätä) sekä kehitetty ihan oma hieno luonne ja upea turkki, pitkä tuuhea häntä ja iso maha. Saapas nähdä mitä kaikkea Polgaralle ensi vuonna tapahtuu, rauhallinen vuosi se ei taida ainakaan olla ;)

13 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Onnittelut yksivuotiaalle kaunokaiselle!

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut Polgaralle!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Paljon onnea, ihana tytsä!

luolaleijona kirjoitti...

Polgara kiittää onnitteluista! Pakko muuten vielä lisätä, että meidän akvaario EI ole noin täynnä kaloja, nuo ahvenet (5kpl) ovat vain hieman yksinkertaisia. Mikä tahansa akvaarion edessä liikkuva voi olla potentiaalinen ruokkija ;)

Skrs kirjoitti...

Hyvää synttäriä nätille tytölle kaikkien Karvapallojen puolesta! :)

ella kirjoitti...

Suunnattomasti onnea ihana, kaunis Porkkana-kissa!:)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea hirmuisen kauniille neidille! Onko siitäkin tosiaan jo vuosi, kun nuo syntyivät? :D Meneepä aika nopeasti.

Elina V. kirjoitti...

Onnittelut tätäkin kautta upealle Polgaraiselle! Niin se aika vierii kun nyt jo jännätään rouvan omia pentuja...

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Synttärisankari oli kyllä suuren osan eilisestä unten mailla - oli vissiin juhliminen niin rankkaa, että lopun ajan piti vedellä sikeitä? ;)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Onnea vuoden ja kahden päivän ikäiselle Polgaralle :D Kovin on tyttö siitä kasvanut, kun kävimme katsomassa Laran ja Iineksen pentueita, mutta luonne ei ole ilmeisesti ihmeemmin muuttunut, ainakin siltä tuntuu; Polgara kun oli aikamoinen vauhtiveikko aivan pienenäkin. Onnellista tiineyden loppupuolta, jännittääkö jo kovasti?

Satu kirjoitti...

Onnittelut myös kasvattajalta!

Mamma N kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut hienolle neitokaiselle!

Jenni kirjoitti...

Täältä vielä myöhästyneemmät onnittelut hienolle kaunottarelle! :)