tiistai 11. tammikuuta 2011

Laatutarkastus

 Mikäs vehje tämä on? Kestääkö astua?

Huojuttaako vai onko vakaa, jos tassulla vähän huitaisee testiksi?

 Annappa Polgara minä tutkin. Pohja näyttää.. no, pyöreältä..

Entäs pehmuste sitten..

..kiinalaista työtä, pitää tutkia tarkkaan..

..ahaa, mamma hei tän voi pestä! Jos joku vaikka yrjöää tänne.

..tuosta kolosta voi kyllä joku rotan kokoinen pudotakin..

..mutta täällä suunnassa vaikuttaa ihan hyvältä.

Kyllähän tässä voi vaikka istuakin.

Hei täällä on tällainen pallokin!


Nyt on Aslanillakin paikka josta vaania tipuja.

Zooplussan poistomyyntialen hinnoista ilahtuneena päätin vihdoinkin ostaa tuon kauan kuolaamani banaanipuuhökötyksen. Alunperin meidän piti ottaa kertyneillä zoopluspisteillä Mäykysen ja Ellinkin  taannoin hankkima pönttö, jotta on pentusillekin pieni kiipeilypuu pentuhuoneessa ja Aslanilla lintujenvaanimistaso, mutta se ei enää tämän heräteostoksen jälkeen tänne mahdu joten täytynee keksiä pisteille muuta käyttöä. 

Eniten puusta innostuivat Raichu ja Polgara. Polgara hoksasi heti sillä sekunnilla kun pohja otettiin laatikosta, että sitä on kiva raapia. Se myös auttoi tolpan pystyttämisessä riehumalla pyörivässä tolpassa kiinni. Höntti <3

Raaputiraaputi.. saakohan näin tehdä vai ei?

Raichu ja Polgara riehuivatkin uudessa kiipeilypuussa niin, että Raichu sai lopuksi pienen hepulikohtauksen ja juoksenteli pitkin seiniä. Juoksu loppui vasta kun vauhtia tuli liikaa, taisi kolauttaa itsensä johonkin kun häntäkin meni pörröön. Vai oliko kiinalaisessa valmistuslaadussa sittenkin jotakin vikaa?

8 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

He hee, ompas kivoja kuvia <3

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Teitsuja lellitään! Very hyvä.

Pirjo kirjoitti...

:) Aika mahtava banaaniteos!

Elina V. kirjoitti...

Tuo on kyllä kiva! Ja hauskoja kuvia :) Siinä saa muuten hyviä pentukuvia ;) Oli silloin Evellä vuodenaikojen kuvausalustana!

luolaleijona kirjoitti...

^ Jep Elina, muistan kyllä - kuinka tämän voisi unohtaa? ;) http://www.temppukissat.kuvat.fi/kuvat/Kissavideot+-+Cat+videos/Pentuvideoita+-+kitten+videos/kitten+photography.wmv

Musta ja Harmaa - taitaa olla vähän lellipentuja kyllä nämä kolme :D Nooo, puolustuksekseni että se oli alennusmyynneissä, eiks niin ;)

Satu kirjoitti...

Ihana alelöytö! Tuollaista olen itsekin kuolannut, mutta kun en keksi, mihin sen tänne kaiken roinan sekaan tunkisi...

Katariina kirjoitti...

Mikä oli tarkastuksen lopputulos, huojuuko, heiluuko? Banaaninlehtipuut miellyttävät silmää, mutta arvelluttaa kun eivät ole kokopuuta... Onnea Polgaralle odotuksen loppumetreille! :)

luolaleijona kirjoitti...

Kyllähän nuo pahvivekottimet aina jonkin verran huojuvat, mutta sanotaanko että vähemmän tuo huojui kuin olisin luullut :) Pohja on todella painava, joten ei se ihan pienestä kaadu varmaankaan.