torstai 5. elokuuta 2010

Scrap-a-what?


Jep, tenttiviikko lähestyy ja kas kummaa silloin löytyykin kaikennäköistä mielenkiintoista tekemistä. Tällä kertaa surffailin netissä etsimässä jotain nättiä ilmaista logoa / vaakunankuvaa käyttööni, (ihan muuhun tarkoitukseen) ja eksyinkin scrapbook -sivuille. Enpäs ollut tuollaiseenkaan ennen törmännyt. (Tai ehkä tässä Piquantpurls-blogissa, mutten kyllä tunnistanut / osannut nimetä ilmiötä). Ideana on kai  "tuunata" valokuvia joko digitaalisena tai paperilla ja koota niistä leikekuva-albumeita. Pitihän sitä testata, ja ostin jo muutaman aivan ihanan paperinkin, mutta digitaalisena noita papereita ja koristeita löytyy myös paljon - ilmaisina(kin)! Tämä oli vain aivan pakko jakaa.


Tässä muutama linkki sivuille, joista saa ladattua ilmaisia "Scrapbook-papereita ja koristeita". Nuo testisivut tein ylimmästä linkistä ladatuilla kuvilla.

 
Ps. Noita olisi ilmeisesti tarkoitus askarrella Photoshopilla tms. hienolla ohjelmalla, mutta nämä kyseiset koekappaleet on tehty ihan vain perus paintilla. Eli silläkin onnistuu, ainakin johonkin pisteeseen asti :)

Lisätäänpäs tähän samaan tekstiin vielä perään, että täältä voi voittaa skräppäyspapereita ja leimasimia. Kokeillaan josko onnistaisi! =) / You can win some scrapbooking papers and stamps HERE. Go take a look!

4 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Skräppäystä tietokoneella :D Hauskaa ja kivannäköisiä on kyllä kuvat malleineen.

Nunt kirjoitti...

Tervetuloa loputtomaan suohon ;)

Pari lisävinkkiä:
Raspberry Road Designs
http://raspberryroaddesigns.net/shoppe/

Ja Summer Driggs
http://summertimedesigns.blogspot.com/

molemmista saa ilmaisia kittejä. Itseasiassa tuota scräppäilyä en ole harrastanut kuin muutaman sivun verran, siihen saa kulumaan koneella niin tuhottomasti aikaa. Ilmainen Photoshop-tyyppinen ohjelma vuorostaan on GIMP http://www.gimp.org/downloads/ jonka saa myös Windowsille (katso sieltä Other Downloads -kohdasta). Sillä olen omani tehnyt.

luolaleijona kirjoitti...

Heh, kiitos linkeistä :D Vaikuttaa kyllä sellaiselta harrastukselta jota ei ihan nopeasti ole kahlattu läpi..

Tuo gimp onkin pitänyt ladata jo kauan, ennen minulla oli joku vanha photoshop, mutta uudella koneella on väärä määrä bittejä (?) joten se ei toimi.

Lendi kirjoitti...

Gimpiä suosittelen minäkin :) On ollut ihan riittävä minunkin käyttöön jo vuoden ajan. Toki en niin hirvittävästi tuunaile kuvia jos vertaa sinuun, mutta sillä varmasti onnistuu nekin :)