lauantai 21. elokuuta 2010

Naarasleijona saalistaa

Polgara rakastaa lihaa. Onkin ihana, kun nyt meillä asuu kaksi lihansyöjäkissaa joten sitä on helpompi tarjota, ei tarvitse laittaa aivan minimaalisia liha-annoksia tarjolle. (Aslanille ei kelpaa kuin jauheliha ja senkin kanssa tahtoo nirsoilla). Sekä Raichu että Polgara ovat kuitenkin sotkuisia syöjiä: Polgaran mielestä liha pitää ensin tappaa ja sillä voi aivan hyvin leikkiäkin ruokailun välissä, eikä ole kiva pestä koko keittiötä niiden ruokailun jälkeen. Keksin eräs päivä mielestäni hienon idean laittaa liha ulkohäkkiin - porsastakoot siellä lihansa kanssa niin paljon kuin lystäävät. Vaan kuinkas sitten kävikään?

Saalista! Nappaan sen!

Juoksujalkaa sisälle, ennen kuin joku muu ehtii apajille! 
(Polgara haki aina tuli hännän alla pikajuoksua seuraavan lihan edellisen syötyään).

..ja missäs se saalis syödään? Emännän parhaalla matolla tietenkin!
Niin että ehkä se keittiön lattia on kuitenkin hieman helpompi pestä ;)

Polgaralla on muutenkin hienot metsästäjänvaistot - se johtaa ehdottomasti tämän kesän kärpäsjahti- ja perhossyöntitilastoja. Pojatkin metsästävät mielellään, mutta ne tekevät yhteistyötä (toinen tappaa ja toinen syö) ja ovat hitaampia, Polgara on täsmäohjus joka iskee tehokkaasti.


Ja onnistuu siltä tämä perinteinen kotileijonan bravuuri eli huiskantappokin :)Kaikki kuvat ovat hieman vanhempia, nykyisin ei millään ehdi blogata kaikkea heti vaikka haluaisikin. Tilanne tullee olevan tällainen koko ensi talven, sillä bloginpitäjällä tulee olemaan tavallista intensiivisempi kouluvuosi, minkä lisäksi omassa elämässä on muutenkin huomiota ja aikaa vaativia juttuja tällä hetkellä. Ja kissat-asiatkin tulevat toivottavasti työllistämään talvella paljon, niistä koetan sitten sentään blogata jos ehdin ;) Aika näyttää. Mutta toivottavasti tätä jaksaa joku lukea talvellakin, vaikka lupaan siis jo nyt että päivitystahti tulee harventumaan viime talvesta paljon.

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Taidankin olla jupisematta Pietarin ja Iiron tavasta nostaa lihat kupin viereen syötäväksi. Meillä sentään riittää kun pesee pöydän aina liharuokailun jälkeen :)

Liha-kuola-kalmat lattialla ja matoissa kuulostavat paljon pahemmalta ;)

Saana kirjoitti...

Täällä ollaan seuraamassa klaanin menoa, vaikkakin sitten hitaamalla tahdilla päivittyisikin. Niin on komea ja kaunis kolmikko, ettei malteta pois pysyä millään :)

luolaleijona kirjoitti...

Kiva kuulla, Saana, ja kiitos =)

Jonna, Raichu on siis samanlainen syöjä kuin Pieta ja Iiro. Polgara on kuitenkin eri maata, hurja metsästäjä isolla ämmällä ;D (Paitsi Raichukin raahaa luisia siipiä pitkin lattiaa koska ei osaa niille muuta tehdä, mistä syystä niiden tarjoilu onkin jäänyt pariin kokeilukertaan.)

Elina V. kirjoitti...

Siskopuoli komppaa: paljon kivempi syödä lihat lattialta. Varsinkin munuaispaloja on kiva raahata pitkin keittiötä. Sitä paitsi ne voi raahata Ronjan kupin viereen ja yrittää varastaa välillä myös sen ruokaa. Ainoa hetki jolloin omasta kupista voi syödä on se, jolloin Fedjan on hotkinut omansa kauniisti(ja aikaa säästäen) omasta kupistaan ja yrittää himoita Nexun loppupaloja.

Lendi kirjoitti...

Mahtavaa! Gaston olisi meillä... MINULLA... ihan lihakissa, mutta maha ei tahdo kestää. Pitää taas aloittaa etsimään "sitä väärää" lihaa kunhan lomalta kotiudutaan :)