torstai 8. huhtikuuta 2010

Videoita automatkalta + bonus (eli simsku omana itsenään)

Tässäpä ne videot, jotka tuli luvattua. Eli todistusaineistoa Aslanin kanssa matkustamisesta ;)

Ensin video automatkalta perjantailta. Boksi on rikottu vähän aikaa sitten ja Aslan pyörii valjaissa, mutta on melko rauhallinen kunhan sitä rapsuttelee. Raichu on rauhallinen tasan niin kauan kun sen vieressä pitää kättä. Aslan kuitenkin huusi koko 6 tunnin matkan..

Seuraava video on perjantailta loppumatkasta. Aslanin ääni on aika käheä..
Myös maanantaina Aslan siis huusi alkumatkan. Seuraava video on otettu Kuopion jälkeen, Kuopiossa Aslan muuttui kuin taikaiskusta käytyään sukulaisissa =) Ehkä Aslanilla oli muuta ajateltavaa?Ja vielä yksi vähän myöhemmin otettu video. Huomaatte eron kahden ensimmäisen ja kahden jälkimmäisen välillä? Ei liene tarvitse selittää miksi olen niin innoissani Aslanissa tapahtuneesta muutoksesta ;)Kun nyt noita videoita innostuin laittamaan, niin laitetaanpas vielä eräs vanha video Raichusta. Yrityksenä oli varmaankin kuvata sen hellyydenkipeyskohtausta, mutta ei tuo video tee Raichulle oikein oikeutta kun HURRRRRRR ei kuulu videolle asti. Mutta, on tuolla meidän Ruismuikulla kyllä siniset silmät <3

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

En uskalla katsoa videoita, sillä pelkään, että C ja T aktivoituvat kissanhuudosta liikaa. Ja tämänpäiväisen aktiivisen maanjäristystoiminnan jälkeen aktivoitumista ei kaivata. ;)

Joka tapauksessa mielenkiintoista lukea reissaamisestanne. Luulen, että meillekin olisi hyvä hankkia tuollaiset turvavyövaljaat, ne olisivat hyvä kompromissi kopan ja sylin (valjaissa + hihna turvavyöhön kiinnitettynä + ihmisen käsi vielä koko ajan valjaissa kiinni) välillä. Pitää katsoa, kun seuraavan kerran tulee eläinkauppa vastaan!

Meillä ei sentään kukaan huuda itseään käheäksi autossa. Te saatte siitä minulta myötätuntoa - kiitos maanjäristysmyötätunnosta! :)

luolaleijona kirjoitti...

Kolme viimeistä videota uskaltaa jopa katsoa vaikka olisi kissa vieressä ;)

Ihmeen hyvin tuon huudon pystyy blokkaamaan pois kun siihen on tottunut. Vähän sama noiden "maanjäristysten" kanssa =D

Sirpa kirjoitti...

Aslanilla on ollut melkoisesti asiaa. Hyvä, että rauhoittui myöhemmin.

Olen muutaman kerran matkustanut Kollon kanssa linja-autossa kaupungin toiselle puolelle ja kissa kommentoi matkantekoa (kuten aina autossa ja kyllä kaljakärryssäkin).

Ana kirjoitti...

Hyvin sammuivat Kuopijon jälkeen! :-)