tiistai 27. huhtikuuta 2010

Odottelua

Meillä ollaan odottelumoodissa. Raichu ja Aslan odottavat kovasti, että ruoho kasvaisi. Ne eivät ole kaksi maailman kärsivällisintä odottelijaa..


Orastavia ruohonkorsia nyhdetään valjastellessa sen minkä ehtii. Myös häkin reunoille kasvamaan eksyneet muutamat ruohonkorret on parturoitu. Kissanruohoa on aika hankala kasvattaa, mutta en ota ihan kaikkea vastuuta ruohon jokakertaisesta epäonnistumisesta ;)

Aslan puolestaan odottaa, että henkilökunta saisi aikaiseksi ulkohäkin remppaamisen. 

Tuonne ylös olisi kiva pompata jos joku tekisi sinne tason!

Eräs odottelu tuotti sentään jo tulosta. Henkilökunta söi jouluna ahkerasti suklaata, ja tilasi suklaarasiassa olleella kupongilla valokuvakirjan helmikuussa. Tänään se oli vihdoin saapunut! Teemana on yksi aukeama jokaista meidän klaanin kuukautta kohden vuonna 2009.

Vihreät kankaiset kannet meidän makuun.

Malliaukeamana heinäkuu.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoo, te saisitte kaikki meijän ruohot ja maissit :) Ehtineet venyä aika hyvin kaikki (jopa ne maissit) mutta Wilma-neiti ei ole edes vilkaissut niitä - hän ei liene puutarhuri tyyppejä :)

luolaleijona kirjoitti...

Teillä lähtikin sitten ruohot kasvamaan, kiva :) Meillä tosiaan yhdistelmä kasvintappajaemäntä + ruohon ahneet kissat saa aikaan kuvan mukaista aineistoa. Ehkä Wilma on kuin Aslan, sekin ymmärsi ruohon ihanuudet vasta viime kesänä valjastelureissuilla ja sisäruoho alkoi kelvata vasta nyt talvella puolitoistavuotiaana :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Vinkiksi, että kannattaa laittaa multa tasaisesti sinne kippoon ja sitten vasta kylvää siemenet ;) Kasvaa ehkä paremmin, kun jos vain huiskii noin epämääräisesti mullan kuin mitä tuossa ylimmässä kuvassa on :)

Meillä on oltu superlaiskoja, eikä ole kasvateltu ruohoa. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä. Tosin Mäykyselle kelpaa hyvin viimevuotiset kuivaheinät ulkona.

Teillä on siis ollut tavoitteellista suklaansyötiä. Toivottavasti ei sentään tullut hirveä stressi, että saitte kuponkiin tarvittavan määrän suklaata syötyä ;) Pitää varmaan itsekin alkaa ostaa kuponkisuklaata: en mä muuten tätä söisi, mutta pakko, kun tarvitsee ton kupongin...

luolaleijona kirjoitti...

Juu, eihän me muuten suklaata syötäisi.. 0=) Tuollaisen kuvakirjan sai kun osti 3-packin konvehtirasioita joulun aikaan, aina sen verran menee :)

Ruoho nimenomaan [i]oli[/i] tasaisesti siellä kipossa, kunnes allekirjoittanut tänään näki pihalla ikkunasta kun Raichu Rouskuttaja veteli korsia multineen päivineen. Oli pakko napata kuva :D

Jenni kirjoitti...

Ja voin arvata, että ihmisetkin siellä odottavat jotain... Koskas kolmas karvakaveri saapuu, saavatko Aslan ja Raichu kaikkien aikojen vappuheilan? :)

luolaleijona kirjoitti...

Ei tule vielä vapuksi - mikäli säästytään rokotusreaktioilta yms, tulee tyttö sunnuntaina =) Kyllähän sitä "vähän" odotellaan ;)

Ps. Polgarasta ei toivottavasti tule heilaa ainakaan Aslanille, ne kun ovat serkkupuolia keskenään ;) Mielummin täällä odoteltaisiin sellaista pikkusisko-dynamiikkaa :)

Jenni kirjoitti...

Niin pian kuitenkin! Toivottavasti Polgara saapuu sunnuntaina. Veikkaan että pikkusisko pistää pojat enemmän kuin pikkusen ymmälleen!

Elina V. kirjoitti...

Minä veikkaan että pojat ottavat neidin loistavasti vastaan! Sen verran hienosti nimittäin meidän pikkuneidin vierailu sujui...

luolaleijona kirjoitti...

Oli kyllä todella iloinen yllätys kuinka hienosti pojat suhtautuivat Nexuun ja toisinpäin! Toivottavasti "siskotyttö" otetaan yhtä hienosti vastaan, eiköhän :) (Ja vaikka ensin kärhämää syntyisikin niin tuolta pohjalta en yhtään usko että se on pitkäaikaista.)

Lendi kirjoitti...

Minustakin tuntuu, että teidän pojat on vaan innoissaan uudesta perheenjäsenestä :D Kuitenkin ovat jo niin suuria maailman matkaajia, että siinä ei yksi pikku typykkä maailmaa järisytä.

Minäkin laiton pitkästä aikaa maissia itämään. Pojat on ollut jo silmät pallona pelkästä muraatista, jonka tosin ripustin katon rajaan.

luolaleijona kirjoitti...

Hih, mutta pikkutytöt ovatkin varmasti niitä kaikista pelottavampia otuksia äijien mielestä :D Nexu on sentään kaunis nuori nainen ;)

Mutta luottavaisin mielin, eiköhän siitä tutustumisesta hyvä tule :) Vitsit kun kaikilla kasvaa maissi.. mekin ostettiin kissoille maissinjyviä jokunen viikko sitten, mutta niille kävi vähän hassusti.. kun olin menossa kylvämään kissoille maissia, huomasin että ne olivat mystisesti kadonneet kaapista. No, oltiinhan me katsottu paljon leffoja kahden viikon aikana leffapoppareilla höystettynä...