maanantai 30. marraskuuta 2009

Blogger-ketutus.

Ei toimi ei. Tässä viikon, parin aikana Blogger on kääntynyt minua vastaan, eikä anna minun kommentoida useita muita blogeja. Esimerkkeinä Temppukissat, Piquantpurls, Vaahterakujalla sekä Balineesiprinssi. Todella turhauttavaa.

Muistaakseni joillakin muillakin oli ollut samaa ongelmaa - pitäisikö tuon häiriön mennä itsestään ohi vai täytyykö sille tehdä jotain?

7 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Minulla oli tuo sama ongelma, enkä millään keksinyt miten sen korjata. Ongelma oli vain blogeissa, joissa oli pop-up ikkunassa kommentointi, jos kommentti-ikkuna on upotettu bloggeriin niin kommentointi toimi.

Alkoi sitten taas toimia ihan itsekseen. Ja koitin siis useammalta koneelta kotoa, sekä win xp, vista ja ubuntu, sekä firefoxilla ja ie:llä.

Koita seisoa päälläsi ja laulaa deathmetallia takaperin, auttanee ihan yhtä paljon kuin mikään muukaan.

(käy vilkaisemassa kommentointiasetuksiaan)

Nunt kirjoitti...

Jälkimainintana, minulla on kommentit "Embedded below post", ja itselläni ainakin aiemmin toimi tuo versio.

luolaleijona kirjoitti...

Hmm.. Kaikissa noissa blogeissa jonne en pääse kommentoimaan on juuri tuo "Embedded below post" -muoto. Ehkäpä siinä on ratkaisun avain.. (sillä välin koitan tuota ensimmäistä metallikikkaa ;D )

Elina V. kirjoitti...

Täytyy katsoa jos vaihtaisin kommenttiasetukset, niin auttaako ;)

Mulla muuten ongelma häipyi, eli sain kommentoitua balineesiprinssille :)

Jenni kirjoitti...

Mulla on taas se ongelma, että voin itse kommentoida, mutta omaan blogiini tulevat kommentit näkyvät välillä viiveellä. Tiedän sen siitä, että vaikka vastaan heti kommentteihin, nii vastaus tulee 15 min - monen tunnin päästä näkyviin.

Tyhmin ongelma on kuitenkin se, ettei meillä toimi nyt netttiyhteys kotona ja työkoneelta en pääse esim. katsomaan kenenkään videoita. Eikä tietenkään pitäisi katsoa niitä kuvia ja tekstejäkään, kun pitäisi tehdä töitä. :)

luolaleijona kirjoitti...

Yritykset jatkuvat! Ei auttanut vaikka soitin miehen kamalinta metallilevyä (suurin osa on sentään hyviä) tietokoneelle täysiä, kai se olisi pitänyt itse opetella ja laulaa ;)

Jotenkin se on tuosta kommentointi-ikkunasta kiinni koska tosiaan nyt toimii temppukissojen kommentointi. Tutkimuksia jatketaan ja bloggerille manataan loitsuja ja kirouksia!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa