sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kuraleikkejä

Hei kaikki!

Ajattelin näyttää, miten voi pitää hauskaa kuumana kesäpäivänä jos emäntänne tai isäntänne on niin laiska, etteivät ne jaksa viedä teitä uimarannalle.

Jokaisesta kissakodista löytyy aina vettä. Jos sitä ei ole valmiina lattialla, helpoin tapa on kaataa vesikippo. Tiedätte kyllä, tassu pystyyn jos joku muka ei ole tehnyt sitä! No, minulla sattui tällä kertaa olemaan vettä ihan valmiina, kun emäntä pesi kissa-alustan (niitä pehmeitä juttuja mitä ihmisillä on lattioilla jotta kissojen ei tarvitsisi istua kylmällä lattialla). Tässä video minusta lempparipuuhassani. Kokeilkaa, se vilvoittaa!
   
  


Tosi hauskaa muuten on myös se, että tähän vuodenaikaan kauniit keltaiset tassunjälkikoristeet lattioilla on taattu, kun teet tämän ulkona.

Meidän klaani on ollut todella pahassa koomassa viimeisen vuoden. Se johtuu tuosta emännästä ja sen työstä. Isoja muutoksia on kuitenkin tulossa, ja toivotaan, että ne tarkoittavat sitä, että myös sosiaaliselle elämälle, harrastustoiminnalle sekä netille jäisi edes joskus aikaa. Kahta ensimmäistä kokeilinkin emäntäni kanssa viikko sitten sunnuntaina, kun kävin näyttämässä Pirokissa tuomari Jaana Jyrkiselle, kuinka kaunis olen ja kuinka sanavalmis myös. Tuomari oli sitä mieltä että juttelen kovasti mutta käyttäydyn silti kiltisti, ja sain sellaisen CAP-ruusukkeen. Siitä ei ole kuvaa, mutta tältä näytin pari päivää ennen näyttelyä (hähää, enpäs pesusta huolimatta suostu pelkäämään vettä vaan tykkään siitä ihan yhtä paljon kuin ennenkin enkä anna ihmisten olla suihkussa rauhassa!Pojat lähettävät terveisiä, tässä Aslanin pissasta ja kissanhiekasta askartelema taideteos viime viikonlopun road tripiltä:


4 kommenttia:

Harmaa kirjoitti...

Oon muuten tosissani yrittänyt kaataa vesikuppia! EI KAADU. Huono! Mut teillä on ollut kivaa. Taiteilijana arvostan myös taideteosta.

Sirpa kirjoitti...

Upeaa kissataidetta! :)

luolaleijona kirjoitti...

Harmaa:

Onko teillä vesikupit liimattu superliimalla lattiaan? :O Jos ei ole, meidän emäntä haluaisi kysyä teidän emännältä, mitä kuppeja teillä käytetään!

Sirpa ja Kollo, Aslan kiittää mitä nöyrimmin! ;)

World of Animals, Inc kirjoitti...

What a fun time with your summer days. Water playing is so much fun when it's hot outside. The videos are all just great that you shared. Have a wonderful day.
World of Animals