keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sitä saa mitä tilaa, tasan ei mene nallekarkit ja muita vanhan kansan viisauksia.

Sitä saa mitä tilaa. Jos Polgaralta kysytään, niin se tilaa paljon ruokaa. Mitä enemmän, sen parempi (vaikka rouva onkin yllättävän timmissä kunnossa nykyään!). 

Rikoimme muutossa yhden ruskeista kulhoistamme. Klaanin emännällä eli allekirjoittaneella on hienoinen pakkomielle kissankupeista ja siitä, että niiden pitää olla yhteensopivia: kissojen määrä x kuppimalli. Eipäs sitten muuta, kuin uutta samanlaista kuppia tilaamaan. Onneksi oli juuri Zooplustilauksen aika ja kyseinen kuppimalli oli saatavissa Zoopluspisteillä. (Tuntuuko muuten teistä muista Zooplustilaajista, ettei nykyään tahdo enää keksiä mitään tilattavaa pisteillä? Kaikki on jo kokeiltu.) Pistekulho oli oranssi, mutta muuten samanlainen joten sai kelvata, saahan tytöillä olla tyttöjen väriä. Polgaralle uusi kulho siis ja pojille entiset ruskeat.

Zooplustilaus tuli eilen perille seikkailtuaan sen normaalin puolitoista viikkoa pitkin Eurooppaa. Kulhon saaja oli aika riemastunut paketista. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tasan ei mene nallekarkit.

Jos Polgara pääsee lihomaan leikkauksen jälkeen, syyttäkäämme tuota kulhoa! No, ehkä laitamme sen kuitenkin vesi- tai ruohokipoksi. Eläinlääkäri suositteli Aslanin stressi- ja nyppimisongelmiin että sen pitäisi myös juoda mahdollisimman paljon, joten jättimäinen vesikippo olikin hankintalistalla vesikokeilujen jatkeeksi.

Aaltopahviaalto.

Koska olen laiminlyönyt bloggailua, laitetaan tähän samaan syssyyn eräs edellisellä kerralla Zooplussasta tilattu vehje, jota on täytynyt suositella: superhalpa pahvinen aaltoraaputin. Tuokin tilattiin asenteella, että kokeillaan nyt jos vaikka vahingossa toimisi, mutta Aslan rakastaa sitä. Pahvi on ollut kuukauden käytössä, ja vihdoin on löytynyt jotain, jota se raapii mielummin kuin nojatuolien selkänojia. Paras ostos pitkiin aikoihin!


Polgaralta terveisiä lukijoille: palkataan kokopäiväinen rapsuttaja. Vaaditaan kaksi nopeaa kättä (mielummin vaikka kolme) ja pitkät kynnet. Vatsa kutiaa parantuessaan ja turkki puvun vuoksi, joten mikään määrä rapsutuksia ei riitä.

6 kommenttia:

ella kirjoitti...

Mahtavaa! Ehdottoman asiallisen kokoinen kulho Polgaralle! :D

Bemary kirjoitti...

Ny on kyllä kupilla kokoa. :D Toimis eräiden mielestä meilläki varmasti...

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Polgaran kulho :DD

Kiitos pahviaaltovinkistä, kannattaisi ehkä kokeilla, toimiiko myös Sunan kohdalla...

Elina kirjoitti...

Täällä revettiin polgaran kupille :D Fedja vois ottaa tuon myös ruokakupikseen...

Viivi kirjoitti...

Hih, turbokuppi! Siihenhän mahtuu ottamaan ruokalevotkin? Meilläkin on tassukuppeja, ympäriinsä ruskeita ja valkoset tassunjäljet.

Pirjo kirjoitti...

Meilläkin olisi käyttöä tuollaiselle kupille, ainakin Karrkin mielestä. Hieno se on!

Aaltopahvia voisi kokeilla, sillä meilläkin nojatuolit ovat suosiossa, vaikka raaputuspaikkoja olisi muutenkin. Ja juu, mitähän ottaisi taas Zooplussalta...