tiistai 12. lokakuuta 2010

Mitäs sitä täällä opiskellaankaan?

Kissakuvia ja kolmikon kuulumisia on tulossa lisää, lupaan - kunhan vain saisi otettua valokuvia jossain välissä! Tällä hetkellä allekirjoittanut on hieman laiskistunut blogin suhteen, mutta korjataan asia jossakin vaiheessa ;) Tänään aurinko paistoi kauniisti muutaman ensilumihiutaleen kera, ja auringonsäteet saivat kiinnittämään huomiota tarkemmin tuohon opiskelupöytään. Se on hyvä että on pöytä, jossa pitää koulupapereitaan levällään, mutta tältä pöydältä löytyy kyllä useimmiten läppärin ja koulukirjojen lisäksi hieman muutakin tavaraa ja olentoa.. Allaolevassa kuvassa eräskin demonstroi, kuinka mukava pöydällä on maata varsinkin jos siitä otetaan hetkeksi koulukirjat pois pölyjen pyyhkimistä varten.


Pöydän alta puolestaan löytyy ei ergonomista jalkatilaa vaan.. talon kolmas kissanvessa, Polgaraa varten hankittu pönttö joka on kyllä kaikkien kolmen lempparivessa. Hassua miten vaikka talossa onkin melkein oikeaoppisesti vessa per kissa (se yksi ylimääräinen puuttuu), tykkäävät nuo kuitenkin käyttää mieluiten sitä samaa missä kaverikin on sinä päivänä käynyt. Hieman lähellähän tuo on omaa työskentelytilaani, mutta kissanhiekan lapioiminen koulutyön ohessa on hyvää taukojumppaa ;)


Viimeistään tuo lehtiteline (viiniteline) saa epäilemään sitä, että mistähän aiheesta tässä sitä lopputyötä väsätään. Jostain kumman syystä rumia koulupapereita ei ole huolittu telineeseen, vaan lähinnä siitä löytyy vaihtuva valikoima erilaisia nättejä kissalehtiä.


Kun on tottunut työskentelemään näin kissamaisessa ympäristössä (usein kissa sylissä tai läppärin vieressä), huomasin tänään kaipaavani koulunkin työpisteeseen jotain kissamaista. Ehkä pieni valokuva työpisteen seinälle? Mitähän muut kirjaston käyttäjät asiasta olisivat mieltä..

Ei kommentteja: